Kultura

VABILO NA RAZGLASITEV LEVSTIKOVIH NAGRAJENCEV 2017 IN ODKRITJE DVEH NOVIH PLOŠČ V LEVSTIKOVIH ARKADAH

 

torek, 6. junij 2017, ob 11. uri  v knjigarni Konzorcij v Ljubljani

 

 

Spoštovani,

 

vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco, na kateri bomo razglasili prejemnike LEVSTIKOVIH NAGRAD, ki jih založba Mladinska knjiga od leta 1949 podeljuje za izvirne stvaritve na področju književnega ustvarjanja za otroke in mladino, in na simbolično odkritje dveh novih plošč v Levstikovih arkadah.

 

Pričakujemo vas v torek, 6. junija 2017, ob 11. uri  v knjigarni Konzorcij v Ljubljani. Novinarske konference, na kateri bodo predsedniki strokovnih žirij razkrili nagrajence, se bodo udeležili tudi nagrajenci in avtorji nominiranih del.

 

Poseben jubilej, 10. obletnico podeljevanja, letos praznujejo nagrade za življenjsko delo. Ob svoji 70-letnici je Mladinska knjiga nagrajencem namenila posebna obeležja pod stebriščem knjigarne Konzorcij. Vabimo vas, da se po koncu novinarske konference skupaj z letošnjima nagrajencema za življenjsko delo udeležite simboličnega odkritja dveh novih plošč.

 

V pričakovanju obiska vas lepo pozdravljam.

 

Bojan Švigelj,

glavni urednik Mladinske knjige

_________________________________________

 

Slavnostna podelitev Levstikovih nagrad bo potekala isti dan, 6. junija 2017, ob 19. uri na vrtu Gostilne Pri Koširju, Tacenska c. 142 v Ljubljani, kamor ste prisrčno vabljeni.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Za informacije: Služba za odnose z javnostmi, Laura Štraus, 041 764 565.

5. 6. 2017

Avtor

Administrator