Kultura

Čas za STIK v Mariboru – družabne igre

 

STIK skupina je namenjena pogovorom, debatam, vprašanjem … mladih LGBT+* oseb ter oseb, ki se identificirajo izven normativnih identifikacij in oseb, ki jim lastna spolna usmerjenost in/ali spolna identiteta postavlja(ta) vprašanja. V skupini je zagotovljeno varno okolje, brez sovražnosti in pametovanja, kjer je prostor za iskrene pogovore, razmišljanja in osebno rast, posebna pozornost pa je posvečena temam, povezanih s spolno usmerjenostjo, spolno identiteto in spolnostjo.
STIK skupina je tradicija. Dogaja se enkrat na mesec, ob istem času, na istem mestu. Da ne bo kakšne zmede.

 

Srečanje skupine STIK v juniju bomo posvetili družabnim igram – nekaj jih bomo imeli mi s seboj, dobrodošle pa bodo tudi tvoje.
Dobimo se v ponedeljek, 12. junija 2017, ob 18.00 uri v Mladinskem kulturnem centru Maribor, (Ob železnici 16), v Mariboru.

Vstop je prost, zaželene pa so prijave na stik@legebitra.si zaradi lažje organizacije.

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom Maribor.

Se STIKnemo!

 

POMEMBNO: na vseh STIK dogodkih velja ničelna toleranca do kakršnega koli nasilja, diskriminacije, sovraštva in sovražnega govora.
*kratica LGBT pomeni lezbijke, geje, biseksualne in transspolne osebe, + pa pomeni neizključevanje vseh ostalih identitetnih pozicij, ki niso zajete v kratici.
_________________________________________________
Terensko svetovalnico STIK omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v okviru programa Svetovanje in samopomoč za istospolno usmerjene, ki ga izvaja Društvo informacijski center Legebitra.

9. 6. 2017

Avtor

Administrator