Splošno

MRHI ZA ŠANKOM

Mladi dami nas bosta v juliju na Fox life zabavali z življenjskimi zgodbami iz New Yorka. Mrhi za šankom bosta na sporedu od 12. julija od ponedeljka do petka ob 20.00.

Dekleti se preselita v New York, da bi “jima uspelo”. Max in Caroline se samo trudita zaslužiti dovolj za najemnino. V tej noro zabavni seriji z emmyjem nagrajenega izvršnega producenta Michaela Patricka Kinga (Seks v mestu) dekleti, z zelo različno življenjsko zgodbo – Max je revna od rojstva, Caroline pa se je rodila v bogati družini, ki je imela smolo – končata kot natakarici v istem slikovitem brooklynskem lokalu in skleneta nenavadno prijateljstvo, ki bi ju lahko pripeljalo do uspešnega poslovnega podviga. Potrebujeta le 250.000 dolarjev za začetne stroške. V seriji igrata Kat Dennings (Nick in Nora: Zmenek za en večer, Thor) in vznemirljivo novo odkritje, Beth Behrs. Serija združuje klasično komedijo z novim tokom, svežino in mladostjo, kar je lahko zabavno… četudi si brez ficka. Max in Caroline… predstavljata vse imenitno v delavskem razredu.

Igrajo: Kat Dennings kot Max Black Beth Behrs kot Caroline Channing Garrett Morris kot Earl Jonathan Kite kot Oleg Matthew Moy kot Han Lee Jennifer Coolidge kot Sophie

MRHI ZA ŠANKOM, 2. IN 3. SEZONA 12. JULIJA, OD PONEDELJKA DO PETKA OB 20.00 PREMIERA ZA KANAL FOX

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si odjava od e-novic

15. 6. 2017

Avtor

Administrator