Splošno

PREISKOVALCI NA DELU: NCIS

“Bury Your Dead” – The final showdown between the NCIS team (from left: Mark Harmon, David McCallum, and Brian Dietzen) and an elusive arms dealer reaches an explosive and deadly conclusion, on the fifth season premiere of NCIS, Tuesday, Sept. 25 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network.. Photo: Cliff Lipson/CBS ©2007 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

FOX CRIME nam bo ponovno postregel s serijoPREISKOVALCI NA DELU: NCIS (Naval Criminal Investigative Service), ki je več kot akcijska drama. 6. sezona bo na sporedu od 20. julija odtorka do četrtka ob 22.00.

Z liberalnim odmerkom humorja je serija, ki se vrti okrog včasih zapletene, vendar vedno zabavne dinamike članov ekipe, ki morajo sodelovati v stresnih položajih. Posebni agent NCIS Leroy Jethro Gibbs, nekdanji topniški vodnik pri marincih, je nedvomno najboljši preiskovalec, ki vodi skupino kolegov zelo različnih osebnosti. Gibbs je redkobeseden, vendar že samo s pogledom pojasni vse. V skupini so še: posebni agent NCIS Anthony DiNozzo, nekdanji policijski preiskovalec na oddelku za umore, ki je vsekakor najboljši v skupini, kadar je treba slediti občutku pri delu na terenu. Pameten je in zabaven, zato je najbolj priljubljeni član ekipe; mladostna in energična strokovnjakinja za forenziko Abby Sciuto, nadarjena znanstvenica. Njen črni humor se popolno ujema z njenim gotskim slogom in eklektičnim okusom; posebni agent NCIS Timothy McGee, ki je diplomiral na MIT, s svojim genialnim računalniškim znanjem zasenči negotovost, ki jo kaže na terenu; in Ziva David, nekdanji agent Mosada, ki je morda najnevarnejši član ekipe. Ekipi pomaga mrliški oglednik dr. Donald “Ducky” Mallard, ki ve vse, saj je videl vse in ne bo okleval, da vam to pove. Ekipo povezuje direktor NCIS Leon Vance, inteligenten in zelo usposobljen agent, čigar prihod na prizorišče je že zamajal status quo. Od umorov in vohunjenja do terorizma in ukradenih podmornic… Posebni agentje so prepotovali svet, da bi preiskali zločine, povezane z mornarico ali korpusom mornariške pehote. Igrajo: Mark Harmon kot Leroy Jethro Gibbs, nadzorni posebni agent v washingtonskem Navy Yardu Michael Weatherly kot Anthony DiNozzo, posebni agent, drugi oficir Pauley Perrette kot Abby Sciuto, strokovnjakinja za forenziko pri NCIS David McCallum kot dr. Donald Mallard, glavni mrliški oglednik Sean Murray kot Timothy McGee, posebni agent Cote de Pablo kot Ziva David, uslužbenec za zvezo pri NCIS za Mosad Rocky Carroll kot Leon Vance, direktor NCIS

PREISKOVALCI NA DELU: NCIS, 6. SEZONA OD 20. JULIJA OD TORKA DO ČETRTKA OB 22.00 PREMIERA ZA KANAL

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si odjava od e-novic

22. 6. 2017

Avtor

Administrator