Turizem

Slovenski sprejem v Muenchnu

 

Muenchen, 26. junij – V torek, 27. junija 2017, bo v počastitev Dneva državnosti Slovenije in ob petindvajseti obletnici diplomatskih odnosov med Slovenijo in Nemčijo v organizaciji Generalnega konzulata RS na Bavarskem in v Baden Wuertembergu ter predstavništva Slovenske turistične organizacije v Nemčiji izveden v Muenchnu “Slovenski večer”. V okviru večera se bo Slovenija predstavila tudi kot atraktivna bližnja turistična destinacija za goste iz Bavarske, poudarek turistične predstavitve pa bo na Piranu s Portorožem ter na kulinariki in vinih Slovenije. Skladno z dogodkom in z usmeritvijo v promocijo kulture in umetnosti Slovenije bo v okviru sprejema izveden koncert virtuoza na harmoniki Marka Hatlaka z orkestrom.

Goste predstavitve Slovenije bosta uvodoma nagovorila Jožef Keček, generalni konzul Republike Slovenije na Bavarskem in v Baden Wuertembergu in Gerhard Eck, državni sekretar v Ministrstvu za notranje zadeve, gradnjo in promet Bavarske.

Podrobnejše informacije o dogodku, z izjavo vodje predstavništva STO v Nemčiji, Majde Rozina Dolenc, na voljo TUKAJ.

Opomba za urednike in novinarje: za fotografije iz dogodka pokličite Majdo Rozino Dolenc, vodjo predstavništva STO v Nemčiji, na številko 00 49 160 903 609 94

mag. Livija Kovač KostantinovićVodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13

SI-1000 Ljubljana, SlovenijaT:+386 (0)1 589 85 65

E:livija.kovac@slovenia.info

W:www.slovenia.info

27. 6. 2017

Avtor

Administrator