Splošno

S 1. julijem poletna avtobusna linija Bellevue–Areh

Podjetje Marprom v soboto, 1. julija, uvaja posebno avtobusno linijo na Pohorju, in sicer od Hotela Bellevue do Areha z vmesnimi postajami pri nekaterih znanih pohorskih kočah in domovih. Mini avtobus bo na relaciji Bellevue–Areh do 31. avgusta vozil ob sobotah, nedeljah in praznikih, ko bo opravil 10 voženj dnevno.
Cena enosmerne vozovnice, ki jo potniki plačajo pri vozniku avtobusa, za odrasle znaša 2 evra, za otroke starosti 6–15 let pa 1 evro. Vozni red je dostopen tudi na spletni strani Marproma na naslovu www.marprom.si/vozni-redi/ in na spletni strani Visit Pohorje www.visitpohorje.si/ v zavihku Vozni redi. Zadnja večerna vožnja z Areha na Bellevue je planirana tako, da bodo potniki lahko ujeli še prevoz s krožno kabinsko žičnico v dolino.
Projekt posebne avtobusne linije Bellevue–Areh, ki ga izvaja javno podjetje Marprom, sofinancirajo Mestna občina Maribor, občina Ruše in Društvo gostincev Pohorja. V slednjem si od te avtobusne linije, ki bo v poletni sezoni na voljo obiskovalcem Pohorja, turistom in vsem drugim, obetajo večje število gostov v pohorskih kočah in domovih.

Vozni red

30. 6. 2017

Avtor

Administrator