Splošno

Golte z novim lastnikom vstopajo v letno sezono

Spoštovani,

v četrtek, 29.6.2017 se je v prostorih hotela Golte z slavnostnim dogodkom uradno pričela poletna sezona. Podjetje Golte d.o.o. je ob koncu zimske sezone pridobilonovega večinskega lastnika, podjetje Sicom Invest d.o.o., ki je svojim poslovnim partnerjem, medijem in pomembnim osebam iz družabnega življenja, predstavilo svojo vizijo razvoja tega gorsko turističnega centra. Dogodka se je udeležilo več 100 povabljenih. Zbrane je najprej pozdravil lastnik podjetja Sicom Invest, g. Sandi Brezovnik in na kratko predstavil do zdaj opravljeno delo ter vizijo razvoja turističnega centra Golte.

 

Slavnostni govorci na prireditvi,med katerimi so bili Maja Pak (direktorica STO), Boštjan Gorjup (BSH d.o.o in predsednik GZS), Katarina Prelesnik (županja Solčave) in Roman Čretnik (podžupan Mozirja),so z vzpodbudnimi besedami pospremili načrte lastnika in izpostavili, da imajo sedaj Golte zagotovo še obetavnejšo prihodnost. Kot je poudaril g. Brezovnik, se podjetje Sicom Invest ukvarja z vodenjem projektov. Projekt Golte je za njih varna in dolgoročna naložba. Radi bi naredili takšen gorsko turistični center, ki bo celo leto deloval in bo kot posebnost v slovenskem prostoru.

 

Na spodnji povezavi prilagamo: – sporočilo za javnost – fotografije z dogodka, ki jih lahko uporabite – video s pregledom Zgodovine razvoja Golte – program dogodkov v mesecu juliju: Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

 

Veseli bomo vašega poročanja o dogodku, ter razvojnih načrtih podjetja.

Če vas pot, poslovna ali privatna, zanese v Zgornjo Savinjsko dolino, nas obvezno obiščite.

Z veseljem si bomo vzeli čas, za predstavitev naše ponudbe.

 

Lep pozdrav, Mitja Škrabl, vodja prodaje in marketinga

T: 03 839 12 19

G: 041 742 476

4. 7. 2017

Avtor

Administrator