Kozmetika

Samozavest in lep nasmešek za uspešen razgovor

 

Karierne izkušnje, pridobljene kompetence in dober vtis so pomembni elementi, ki vplivajo na uspešnost razgovora s potencialnim delodajalcem. In kako se pripraviti na razgovor in dobiti želeno službo?

Spoznaj delodajalca in poskrbi za brezhiben življenjepis

Pred sestankom se pripravi in preuči profil potencialnega delodajalca. Analiziraj vse zadnje dosežke podjetja in bodi informirana o stanju v podjetju. To znanje ti bo pomagalo narediti vtis. Preveri tudi, katera so najpogostejša vprašanja, ki ji zaposlovalci postavljajo med intervjujem in se nanje temeljito pripravi. Poskrbi, da bo tvoj življenjepis brezhiben, vizualno in vsebinsko. Poudari svoja dosedanja znanja in odgovornosti, poenoti pisavo in dodaj novo, kakovostno fotografijo.

Popoln videz

Prilagodi izbiro oblačil razpisanemu mestu zaposlitve. Medtem, ko bo bolj uraden stil primeren za delo v odvetniški pisarni, bo sproščen stil bolj primeren za delo v kreativni agenciji. Skrbno izbrana oblačila v kombinaciji s primernim nakitom bodo zaposlovalcu sporočila veliko. Kakršna koli bo izbira tvojih oblačil, pazi le, da boš delovala urejeno. Prezračena in zlikana oblačila ter ujemajoč make-up in nakit naj utrdijo tvoj imidž.

Nasmeh in roke

Nič ne privlači in izžareva samozavesti bolj kot snežno bel nasmeh. Uporabi hitro rešitev za beljenje zob in uporabi Rapid White Bleaching System. Ta ti bo zagotovil bleščeče bel nasmeh v nekaj dnevih in očistil tvoje zobe vseh nečistoč. Ne pozabi tudi na roke – negovane dlani in urejeni nohti veliko povedo o tvoji skrbi za telo in splošni urejenosti.

Zato poskrbi, da vse podrobnosti utrdijo vtis, ki ga želiš predstaviti svojemu bodočemu delodajalcu.

* * *

O Rapid White

Blagovna znamka Rapid White predstavlja izdelke za beljenje zob doma, s premium tehnologijo iz ZDA, ki je našla navdih v zobnih ordinacijah. Vsi Rapid White izdelki s formulacijami, patentiranimi v ZDA, učinkovito pobelijo zobe, z najboljšimi rezultati v najkrajšem času. V priročnih oblikah, enostavnih za uporabo doma, Rapid White predstavlja enostavno rešitev za beljenje zob, brez potrebe po dragem obisku zobozdravnika. Ponudba blagovne znamke v Sloveniji vključuje trakce za beljenje zob in sistem z gelom za beljenje zob. Vsi izdelki so brez vodikovega peroksida in so klinično preverjeni.

Več informacij o blagovni znamki Rapid White je na voljo na: http://www.rapidwhite.co.uk/ ali http://rapidwhite.de/.

Uporabite: #rapidwhite

DODATNE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Aleš Miklaužič

SPEM Komunikacije

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor

T: 02 228 44 30

E:ales.miklauzic@spem.si

19. 7. 2017

Avtor

Administrator