Kozmetika

Ženska poletna torbica – naj bo majhna, a uporabna

Občutek, ko ti je zaradi vročine odveč prav vse, ti je poznan. Zato v dneh, ko so temperature resnično visoke, izberi zračna oblačila, udobne in odprte sandalčke, lase spni v čop in zreduciraj vsebino svoje torbice na minimum, da boš s seboj nosila le to, kar resnično potrebuješ. Vroči dnevi se ti bodo takoj zdeli znosnejši. In kaj je tisto, kar resnično potrebuješ v poletni torbici?

Osnova – tvoji dokumenti, denar in telefon. Vendar zato ti ni treba prenašati celotne denarnice, ki je polna kartic, ki jih ne uporabljaš vsak dan. V torbico tako prestavi le dokument s katerim se lahko identificiraš, bančno kartico ali gotovino in seveda mobilni telefon.

 

Žepno ogledalo in šminka v najljubšem odtenku – v torbici ti ne bosta vzela veliko prostora, slej kot prej pa ju boš potrebovala za popravek make-upa in pričeske. Za piko na i pred sestankom ali pa kar tako, ko boš tekom dneva želela preveriti svoj videz.

 

Powerbank – ker se večina našega dela in druženja prenaša na mobilni telefon, baterije pa zaradi pogoste rabe telefona ne zdržijo ves dan, je nujno, da v torbico spraviš prenosni polnilec (angl. powerbank). Novi modeli so tako majhni, da sploh ne boš opazila, da ga nosiš s seboj. Tako se ti ne bo zgodilo, da bi bila nedosegljiva ob najbolj neprimernem času ali brez fotografije ob Instagram trenutku.

 

Vlažilni robčki – ti so najpriročnejša in najhitrejša rešitev, kadar nimamo na voljo tekoče vode. Njihova vsestranskost je neskončno priročna, od tega, da jih lahko uporabiš za čiščenje make-upa, do tega, da se lahko z njimi osvežiš, očistiš roke, kadar si jih ni mogoče umiti in še in še. Izberi takšne, ki vsebujejo ureo ali vitamine, da bodo vlažilni robčki poskrbeli tudi za regeneracijo in vlaženje tvoje kože v poletnih dneh.

 

Dezodorant – ob visokih temperaturah nikakor ne pozabi nanj. Stres, visoke temperature in številni drugi dejavniki spodbujajo nenadzorovano in močnejše potenje. Zlasti na poti je težko nadzorovati svoj telesni vonj. CD dezodoranti z naravnimi izvlečki lokvanja, pomaranče, granatnega jabolka ali limone, v obliki razpršilca in roll-ona, ti bodo zagotovili dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem, brez oporečnih sestavin. Tvoji koži bodo pustili, da diha, in te odišavili s prijetnim vonjem. Nepogrešljiva zaščita, tudi na poti.

 

 

DODATNE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Aleš Miklaužič

SPEM Komunikacije

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor

T: 02 228 44 30

E: ales.miklauzic@spem.si

 

Več informacij o blagovni znamki CD je na voljo tudi na: www.cd-koerperpflege.de.

CD dezodoranti in geli za tuširanje so naravi prijazni in koži zagotavljajo le takšno nego, ki jo ta najbolj potrebuje. Ne vsebujejo oporečnih sestavin, kot so aluminijeve soli, mineralna olja, silikoni, parabeni, barvila in sestavine živalskega izvora. Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kadarkoli prej, CD zagotavlja kakovost, neoporečnost in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože.

 

21. 7. 2017

Avtor

Administrator