Kozmetika

DESET LET IKONSKE DIŠAVE

chloé, parfum, bpl, 50 ml, édition limitée, packshot, fond blanc

PRED 10 LETI… SE JE RODILA IKONA

Kako bi odgovorili na vprašanje, če lahko neka dišava ujame duh hiše Chloé? Njen sproščen, prefinjen stil? Njeno naravno, spontano ženstvenost?

Leta 2008 se je rodila… Chloé Eau de Parfum.

Prva dišava z osnovo večnem, ženskem elementu francoske parfumerije: vrtnici. Toda… drugačni, na novo odkriti, predstavljeni na svojevrsten način. Vrtnici, ki je čakala na ponovno odkritje.

Postala je podpis in ključna značilnost dišav Chloé, ki je nenehno razkrivala svoje nove, osupljive obraze.

Danes ta slavna hiša praznuje desetletnico svoje ikone, Chloé Eau de Parfum, ki je postala referenca v svetu dišav. Destilacija elegance in svežine. Esenca Chloé stila.

VRTNICE CHLOÉ VRTA

Pogled v dišavno preteklost

Chloé Eau de Parfum, 2008

LEau de Chloé, 2012

Roses de Chloé, 2013

Chloé Eau de Toilette, 2015

Chloé Fleur de Parfum, 2016

NOVA 2017 LIMITED EDITION

CHLOÉ ABSOLU DE PARFUM

Nova neustavljiva ženstvena esenca iz hiše Chloé, ki napoveduje proslavljanje desetletnice osupljivo lepih Chloé dišav: Absolu de Parfum.

Esenca z novo intenzivnostjo, je stvaritev parfumerja Michel-a Almairac-a, ki je ustvaril tudi prvo izvirno dišavo. Je bolj bogata, polnejša in lesno obarvana dišava, ki ni prepoznavna le po pudrnati sestavi izvirne Eau de Parfum Chloé: je mnogo bolj prefinjena in polna razkošja.

Intenzivnost in globina damaščanske vrtnice, glavne note izvorne dišave, je povečana in dopolnjena z absolutom vrtnice Centifolia iz zibelke francoske parfumerije – Grassa. Karakter dišavi doda pačuli, žameten dotik pa zapeljiva vanilija. Chloé podpis je prisoten bolj kot kdajkoli prej.

Ambrasti odtenki dišave Absolu de Parfum so še lepši in bolj razkošni. Prvič v zgodovini se srebrna patina umakne zlatemu odtenku. Čudovita verzija v omejeni izdaji za zbiratelje…

NOVA OGLASNA KAMPANJA

I AM CHLOÉ

JAZ SEM CHLOÉ…

V počastitev desetletnice ikonskega vonja se kot nov obraz Chloé dišave predstavlja ameriška igralka Haley Bennett. Nova muza je šarmantna, srečna in prelepa ter v polnosti uteleša ideal Chloé ženske.

Oglas je režirala Stéphanie Di Giusto, Haley Bennett pa predstavlja Chloé žensko, ki sledi svojemu cilju, svojim prepričanjem, svoji usodi.

Sama na zapuščeni cestiv vintage vozilou, se prepušča vetru, ki jo vodi v neznano. Njena avantura je nepredvidljiva in polna presenečenj. Neodvisen duh Chloé je ključ do njene usode.

Fotografu Lachlan Bailey je uspelo ujeti duh Chloé ženske v vsej svoji polnosti… z uporabo črno-bele tehnike. Haley Bennett brez sledu make up-a, s spuščenimi lasmi. Naravna. In predvsem svobodna.

Natali Duhovnik

Področni vodja izobraževanja & PR

Area training manager & PR

Verovškova ulica 72, 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel: +386 1 5886 973

Mob: +386 41 72 24 50

*** NEW ADDRESS + NEW PHONE NUMBERS***

natali.duhovnik@orbico.com

19. 10. 2017

Avtor

Administrator