Kozmetika, Moda

Vizija sodobne Japonske… nova dišava SHISEIDO EVER BLOOM GINZA FLOWER

GINZA, POROKA RAZKOŠJA IN UMETNOSTI

 

Moderna, živa, vizionarska, bogata… Vedno živahna tokijska četrt Ginza – kjer so ulice brezmadežno čiste in kjer je vsak kvadratni meter vreden čistega zlata – obiskovalce očara s svojo drznostjo, kreativnostjo in brezmejno energijo.

V vsesplošni predstavi ekskluzivnosti in umetnosti, domovanju največjega številu umetnostnih galerij na svetu, je to tudi rojstno mesto Shiseida. Prav v tej četrti, kjer so davnega leta 1872 ustanovili japonsko blagovno znamko Shiseido, se je podjetje odločilo zgraditi zgradbo The Ginza, veleblagovnico, ki je zasnovana kot ˝zgradba popolne lepote˝.

Četrt Ginza je srčni utrip celotnega mesta, vedno jo preplavlja živčen tok hitečih pešcev. In to je navdihnilo nastanek dišave EVER BLOOM GINZA FLOWER, ki v misli prikliče avantgardo, kreativnost, premišljenost in inovativnost Japonske, ki se široko izogiba preteklim stereotipom – je popolno utelešenje sodobne ženstvenosti.

 

 

SHISEIDO, EVER BLOOM GINZA FLOWER

 

PRELEPA ROŽA – ABSTRAKTNA IN RADODARNA

Tako kot iluzija… roža, ki ne obstaja.

Že v preteklosti so bile rože esenca ženstvenosti. Toda parfumer Aurélien Guichard, si je za to dišavo zamislil povsem drugačno usodo.

Njegove sanje so bile sestaviti abstrakten, domišljijski cvet – ˝zabrisano˝ rožo – fiktivno cvetno razkošje – ki bi bila povabilo k potovanju in sanjarjenju.

Z navdihom želje po izhodu in po odkrivanju sveta okoli sebe, si je parfumer zamislil urban cvet – tokijskega, seveda – objekt, ki je mešanica med fantazijo in zanimanjem, ki je vizija duše. Čisti izum.

Kaj je najhitrejši način, da začne sodobna, izmišljena roža cveteti?

Parfumerjev odgovor: topel in čuten bel cvet – del cveta pomaranče, del gardenije – ki se kopa v čutnosti skrivnostne mošusne aure. »Edinstvena je njegova sinergija z mošusom. Zaradi te združitve postane cvet edinstven, drugačen, abstrakten in… na koncu tudi sodoben.« razlaga Aurélien Guichard.

Seveda je bilo ključno skrbno izbrati pravilni mošus: Muscenone, pudrast, lesen, kompleksen mošus, ki je hkrati mehak in čuten in ki ustvari skoraj fizično občutje.

 

SHISEIDO, EVER BLOOM GINZA FLOWER

 

AURA SODOBNE, SAMOZAVESTNE ŽENSKE

Shiseido je hotel z novo interpretacijo Ever Bloom-a preseči tradicionalna pravila olfaktivne piramide na način, da je zasnoval harmonično in melodično dišavo. Glasbenik bi trdil, da dišava Ever Bloom temelji na dveh enostavnih, raznolikih melodijah:

»Akord sijaja« – vlažne, zelene note ciklame in lotosa, kristalne in čiste, ki v svoji polnosti sijejo v ospredju.

»Akord prezence« – mehkobna zasvojenost, zgrajena na pomarančnem cvetu, gardeniji, beli ambri, pačuliju in Muscenonu™. Svojega nosilca ovije v neverjetno auro vonja.

 V plohi večnih cvetov EVER BLOOM GINZA FLOWER na novo izumlja čutno svežino – svežino cvetočih rož, ki na telesu žensk, pušča dragoceno sled.

 EVER BLOOM GINZA FLOWER je vizija drugačne, sodobne in futuristične Japonske.

 

Prijazen pozdrav,

 

Natali Duhovnik

Področni vodja izobraževanja & PR

Area training manager & PR

 

Verovškova ulica 72, 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel: +386 1 5886 973

Mob: +386 41 72 24 50

*** NEW  ADDRESS + NEW PHONE NUMBERS***

natali.duhovnik@orbico.com

9. 11. 2017

Avtor

Uredništvo