Splošno

3 tekmovalke v boju za veliki finale šova Zlati rezzz na TV3

V soboto, 18. novembra, ob 21. uri bo na sporedu predzadnja oddaja prvega slovenskega frizerskega resničnostnega šova Zlati rezzz, kjer blesti čudovita Nataša Naneva, v boju za zmagovalko pa so ostale še 3 finalistke: Nešana Arnaut, Maša Deželak Pisar in Alenka Rožman. Tokratna oddaja pa bo posebna tudi zato, ker se bodo vrnili vsi že izpadli tekmovalci, ki bodo imeli posebno nalogo in bodo morali izbrati svojega zmagovalca!

Finalistke so morale prebroditi kar precej izzivov in nalog ter prepričati strogo žirijo da se jim je uspelo prebiti skoraj do konca. In kdo so zadnje frizerke finalistke: Nešana Arnaut prihaja iz Vrhnike. Izkušnje s škarjami, glavniki, feni, barvami in ostalimi frizerskimi pripomočki nabira že 16 let. V šov se je prijavila z željo po odkrivanju novega in neznanega. Maša Deželak Pisarprihaja s Koroške in poklic frizerja opravlja že 14 let. Zase pravi, da je zelo zgovorna in dobrovoljna, zna pa biti tudi malce zmedena in pozabljiva. V šov Zlati rezzz se je prijavila zaradi novih izkušenj in poznanstev. Alenka Rožmanpa je simpatična Ljubljančanka, ki svoj poklic opravlja že 9 let. V šov se je prijavila z željo, da premaga tremo pred kamerami.

In nagrada? Zmagovalka bo leto dni živela sanje vsakega frizerskega mojstra, v uporabo bo prejela frizerski salon Subrina Professional za kar eno leto in njihove frizerske izdelke v vrednosti 500 evrov mesečno ter 5-dnevni intenzivni tečaj barvanja in striženja ter snemanje lastne kolekcije!

V oddaji bomo pa lahko občudovali tudi voditeljico Natašo Nanevo, ki se bo v tokratni oddaji predstavila v modni kreaciji Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy, ki ustvarja pod modno blagovno znamko The Lie.

Napovednik: https://youtu.be/SYHpxHnhP_k

17. 11. 2017

Avtor

Administrator