Splošno

Komunala Brežice z najboljšim projektom na področju dela z zaposlenimi

 

Komunala Brežice je letos prejela že drugi laskavi naziv s področja dela z zaposlenimi pri nas. Po nazivu Naj zaposlovalec leta, ki so ga osvojili na izboru Zlata nit, so na razpisu za HRM projekt leta, ki ga že petnajsto leto organizira GV Planet, osvojili naziv HRM projekt leta 2017 v kategoriji javnega sektorja.

Na razpisu je Komunala Brežice sodelovala s projektom »Celostni model sistema inovacij 3 x 12«, ki je avtorsko delo vodje sektorja splošnih služb Petre Grajžl in ga vpeljujejo v podjetje. Model dela z zaposlenimi temelji na treh stebrih, in sicer idealni organizacijskih kulturi, zavzetosti zaposlenih in sistematičnemu podajanju idej.

Na brežiški Komunali so na osvojeni naziv izredno ponosni, saj s tem tudi stroka prepoznava in zelo ceni njihove inovativne pristope pri delu z zaposlenimi in hkrati brežiško komunalno podjetje postavlja na zemljevid najuglednejših delodajalcev v Sloveniji.

V zasebnem sektorju je v kategoriji majhnih in srednjih podjetij omenjeni naziv pripadel podjetju Infinum, v kategoriji velikih podjetij pa podjetju Lek.

Priznanje za HRM projekt leta 2017 je podjetje prejelo s strani organizatorja GV Planet na HR&M konferenci v Ljubljani, 15. novembra.

Javno podjetje Komunala Brežice je na izboru Zlata nit prejelo nagrado za najboljšega zaposlovalca v kategoriji srednje velikih podjetij. Upravlja sedem javnih vodovodnih sistemov, tri kanalizacijske sisteme (Brežice, Obrežje in Globoko), 182 ekoloških otokov za ločeno zbiranje odpadkov, pokopališče in tržnico v Brežicah, občinske in zasebne večstanovanjske objekte ter poslovne prostore. Osnovno poslanstvo podjetja je ljudem omogočiti osnovne življenjske dobrine, kot je neoporečna pitna voda, ter omogočiti kakovostno bivanje v zdravem in čistem okolju.

      Več informacij:

Petra Grajžl, vodja sektorja splošnih služb
Javno podjetje Komunala Brežice
Telefona: 07 620 92 75, 041 365 817
E-pošta: petra.grajzl@komunala-brezice.si

17. 11. 2017

Avtor

Administrator