Kozmetika

Napreden tretma, ki zmanjša opaznost izraznih gubic in pomaga preprečevati nastanek novih

Artistry Advanced Vitamin C + HA Treatment Social Content

 

Ljubljana, 30. avgust 2018 – z veseljem vam predstavljamo novo rešitev proti staranju ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ iz Amwayanapreden tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino, posebej zasnovan za globoke izrazne gube, ki nastajajo zaradi prostih radikalov in ponavljajočega se krčenja mišic, do katerega pride, ko se smejete, namrščite in mežikate.

Nova formula, ki jo je navdihnil postopek injiciranja polnila iz pokrovčka, prinaša zelo visoko raven zaščite vitamina C, poleg tega pa še učvrstitveno moč hialuronske kisline. Ta nova formula, ki klinično dokazano vidno zmanjša in popravi videz vseh večjih izraznih gub, kot so gubice okoli oči, smejalne gubice in gubice na čelu, vašemu vsakodnevnemu režimu nege kože doda moč glajenja gub in obnovitev elastičnosti.

To je inovativen tretma s 100 % čistim vitaminom C, ki se hrani v prvem inovativnem aktivacijskem pokrovčku ARTISTRY™ in ohranja čistost in zmogljivost vitamina C, dokler ga doma ne zmešate sami. Izrazne gube zmanjša z dvema zmogljivima tehnologijama:

Mešanica hialuronske kisline Bi-Action poveča vlago, da učvrsti kožo, in deluje na več ravneh, da pomaga pri naravni izgubi hialuronske kisline, ki lahko poudari videz izraznih gub. Takojšnja učvrstitev v zgornjih plasteh: Večji “visokomolekularni” filamenti hialuronske kisline poskrbijo za takojšen učinek učvrstitve v zgornjih plasteh površine kože. Vlaga in prožnost globoko v spodnjih plasteh: Drobcena “nizkomolekularna” hialuronska kislina poveča in uravnovesi ravni vlage v koži, zaradi česar koža sčasoma postane bolje hidrirana in prožnejša. Kompleks Vita-C je domiselna mešanica 100 % čistega vitamina C iz izvlečka češnje acerola, ki prihaja z največjega posestva za gojenje češnje acerola, ki je v lasti Amwaya, na svetu.Nova formula pomaga utrditi kožo, zmanjšati izrazne gube in poskrbi, da je koža v trenutku videti bolje.

Priporočena maloprodajna cena

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ napreden tretma z vitaminom C in hialuronsko kislino

(12 ml tekočine + 0,61 g prahu): 63,83 EUR (z vklj. DDV)

ARTISTRY™ izdelke, ki jih proizvaja podjetje Amway, je mogoče kupiti ekskluzivno preko nosilcev Amwayevega posla (NAP). Za več informacij obiščite: http://www.amway.si.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Solara Marketing: Nina Jerše, nina@solara-marketing.com, 051 452 452

_____________________________________________________________________________________

O blagovni znamki ARTISTRYTM

Blagovna znamka ARTISTRYponuja številne napredne rešitve za nego kože – od izdelkov za vsakodnevno nego do razkošnih izdelkov za razvajanje, – ki poskrbijo za poudarjeno lepoto ženskvseh starosti in vseh tipov kože. Blagovne znamke ARTISTRY™,ARTISTRY HYDRA-V™, COLLECTION ARTISTRY™ Creme LuXury, ARTISTRY™ essentials, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY™ Intensive Skincare, ARTISTRY YOUTH XTEND™ NAPREDNA LEPOTA ARTISTRY™ in ARTISTRY FLORA CHIC™ Eau de Parfum so blagovne znamke podjetja Amway.

*Vir: https://www.amway.si/lepota-in-nega

O družbi AMWAY

Amway je eno od vodilnih svetovnih družinskih podjetij za blago za široko porabo, ki preko samostojnih nosilcev Amwayevega posla, končnim potrošnikom prodaja več kot 400 visokokakovostnih izdelkov za nego kože, dobro počutje in gospodinjstvo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1959 v Adi v Združenih državah Amerike in posluje v več kot 100 državah in ozemljih ter je leta 2017 ustvarilo prihodke, ki so ga postavili na 1. mesto med podjetji direktne prodaje. Najbolj prodajane znamke družbe Amway so vitaminska, mineralna in prehranska dopolnila NUTRILITE™, energetski napitki XS™, kozmetika za nego kože in ličila ARTISTRY™ ter sistemi za prečiščevanje pitne vode eSpring™.

Za novice o podjetju obiščite (http://news.amway.si/).

3. 9. 2018

Avtor

Administrator