Splošno

POGLEJTE NOVI TEASER TRAILER ZA PRVO SERIJO HBO EUROPE PRODUKCIJE V NAŠI REGIJI „USPEH“

 

 

REŽISER: OSKARJEVEC DANIS TANOVIĆ

 

Ljubljana, 6. december 2018

Zatem, ko se je v Zagrebu odvila ekskluzivna predpremiera prve serije originalne HBO Europe produkcije v naši regiji „USPEH“, je zdaj objavljen tudi novi teaser trailer, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Serija bo gledalcem od 6. januarja 2019 na voljo preko storitve HBO GO, kot tudi na HBO kanalu v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori ter po ostalih državah Centralne Evrope, Skandinavije in Španije.

 

NOVI VIDEO TEASER TRAILER POGLEJTE TUKAJ

Scenarij šestdelne serije „Uspeh“ je napisal Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev HBO Adria First Draft natečaja, režiral pa jo je oskarjevec Danis Tanović.

Izvršna producenta serije sta Steve Matthews in Johnathan Young (HBO Europe), nadzornica produkcije je Emma Turner, producenti so Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba in Miodrag Sila (Drugi Plan).

„Scenarij je odlično napisan, zelo zanimivo je bilo spremljati razvoj zgodbe in opazovati kako vsak član kreativne ekipe dodaja seriji svoj pečat. Govorim o pripravah na snemanje, o izdelavi kostumov in scenografije, tudi o igralcih in kako so se vživeli v svoje vloge, o načinu kako jih je Danis vodil skozi zgodbo in like ter o sami post produkciji. Verjamemo, da je „Uspeh“ kvalitetna serija in da bodo to prepoznali tudi gledalci, naš novi teaser trailer pa je tu, da prebudi zanimanje za same like, delo in atmosfero.“ – je povedala producentka Ana Balentović.

„USPEH“ je večslojna drama, ki se osredotoča na močne like. Tri popolne neznance bo povezalo nesrečno zaporedje dogodkov, ko poskušajo pomagati žrtvi nasilja. Medtem, ko se posledice njihovih dejanj začnejo odražati na vseh področjih njihovih življenj, se liki različnega porekla odločijo ponovno vzpostaviti nadzor nad svojimi življenji. To je grenka oda mestu Zagreb, ki skozi zgodbe navadnih ljudi, ki jih je današnja družba potisnila preko roba, prinaša mračen vpogled v različne strukture omenjene družbe. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je „USPEH“ zelo zagrebška serija, je v resnici univerzalna, večslojna zgodba, v kateri skozi ljubezen, delo, družino, predanost, negotovost in zločin raziskujemo trenutno prevladujoče občutke frustracije, nemoči in pasivnosti v vsakdanjem življenju navadnega človeka v regiji in širše.

 

V glavnih vlogah so zaigrali Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu in Marija Škaričić. V seriji pa ima vidno in pomembno vlogo tudi slovenski igralec Borut Veselko.

Ostale vloge so odigrali še Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Jasna Žalica, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Diana Vidušin, Filip Mayer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan in mnogi drugi.

 

VIDEO NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=oRjc9GUJ4p8&feature=youtu.be

FOTOGRAFIJE V VISOKI LOČLJIVOSTI: https://filecloud.hbo.hu/url/ir4k5am0pp33

 

ORGINALNA HBO EUROPE PRODUKCIJA

HBO Europe že od leta 2010 producira kvalitetne serije na Češkem, na Madžarskem, v Romuniji, in na Poljskem. Leta 2016 so se produkcijske aktivnosti razširile v skandinavske države in v Španijo, leta 2017 pa tudi v našo Adria regijo. Med originalno HBO Europe produkcijo so tudi nagrajene serije „Krdelo“ (Wataha, Poljska), „Pušča“ (Pustina, Češka), „Zlato življenje“ (Aranyelet, Madžarska), „Sence“ (Umbre, Romunija) in „Goreči grm“ (Burning Bush, Češka). Najavljene so tudi nove serije „Hackerville“ (Hackerville, Rumunija in Nemčija), „Gösta“ (Gösta, Švedska), „Uspeh” (Hrvaška), „Slepeče luči” (Blinded By The Lights, Poljska), „Beforeigners” (Norveška) in „Oblivious” (Češka). Vse serije orginalne HBO Europe produkcije so dostopne preko HBO GO video storitve na zahtevo www.hbogo.si

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo  HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

 

HBO Adria d.o.o.

Tel.      +385 1 6681591

Fax:      +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

7. 12. 2018

Avtor

Administrator