Kultura

KONČNO, RAZSVETLJENJE! BOLJŠI SEKS IN VEČ SMEHA!

 

Toni le sanjska obljuba,toje nova predrzna komedija!

SEKS NASVETI OD A DO Ž Kdo lahko bolje svetuje ženskam kot gej?

Seks nasveti od A do Ž je že več kotpetlet najbolj optimistična gledališka komedija, ki je na mah osvojila Ameriko. Zdaj z Broadwaya prihaja naravnost v Slovenijo! Prva uprizoritev izven Amerike bo prav na odru Špas teatra. Svetovna premiera torej v Mengšu.

V njej bo svoj igralski debi doživela izjemno uspešna plesalkaNadiya Bychkova, ki se bo kot sramežljiva moderatorka literarnega večera znašla med avtorjem knjižne uspešnice s seksi vsebinoMarkom Miladinovićemin hišnikom, ki ga bo upodobilPrimož Vrhovec.V tej romantični komediji nobena téma o seksu ni tabu. Najbolje pri tem pa je, da odlični nasveti prihajajo neposredno “od pravega vira” – geja!

Na lokalni univerzi oddelek za slavistiko prireja literarne večere, kjer se predstavljajo priznani avtorji. V čevlje moderatorke (Nadiya Bychkova), po nenavadnem spletu okoliščin, stopi sramežljivo dekle, ki se mora, čeprav nerada,srečati z avtorjem (Marko Miladinović) vročeknjižne prodajne uspešnice s seksi vsebino – gejevimi nasveti za seks. Moderatorka, gej in mačo-hišnik (Primož Vrhovec) si delijo oder, občinstvo in naklonjenost. Drug drugemu postanejo t. i. poskusni zajčki in hišnikovi atributi morda ne bodo več le za premikanje pohištva! Gejeve inštrukcije so drugačne, kot so nam jih predstavili v osmem razredu pri biologiji. Ali bodo tudi dovolj navdihujočeza precej zadržano ljubiteljico knjig? Komu bo uspelo in kaj, pa naj se razkrije na odru sproščene komedije, ki vas ne bo pustila mirno sedeti.

Seks nasveti so fantastična komedija za pare, \”solo\” večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po službi … Vsakršno takšno povezovanje bo dobilo novo, dinamično dimenzijo! Popularnost komedije ni naključje, saj je napisana po uspešni knjižni predlogi, istoimenski prodajni uspešnici Matta Murphyja, ki je bila prevedena že v 17 različnih jezikov in natisnjena v več kot 50 državah po svetu. Knjiga je že dobila status kultnega pop fenomena.Režiserske vajeti je po izjemnem uspehu Špasove komedije Menopavza tudi tokrat prevzela priznana hrvaška režiserkaNina Kleflin.

Več o originalni predstaviSex tips for a straight woman from a gay mansi lahko prebereteTUKAJ.

Bombastična komedija, ki je najdlje predvajana komedija v Off-Broadway produkciji, na odrske deske mengeškega Špas teatra prihaja marca. Ob njej boste zardevali, se od srca nasmejali in vsekakor izboljšali svoj zakon! Ali pa dobili novega ljubimca.

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

25. 1. 2019

Avtor

Administrator