Družabno

MESEC ZALJUBLJENIH V ZNAMENJU TONYJA CETINSKEGA IN NOVE LJUBEZENSKE BALADE “ČEKAM TE”!

Foto: Avi

 

Biti na vrhu in se na njem obdržati trideset let, hkrati pa ostati skromen in v prvi vrsti samo človek -tozmorejo samo največji. Vsetoin še več združuje edinstveni Tony Cetinski. Glasbenik, ki v ospredje vedno postavlja svoje oboževalce vseh generacij, pozorno prisluhne njihovemu mnenju, ki ga spodbuja, da vsak dan dela na sebi. Zelo rad poudari tudi podporo starejših kolegov, ki so mu na začetku kariere srčno pomagali. Tony sedaj ponovno navdušuje. Pevec leta, ki je pred kratkim prejel nagrado Oliver Dragojević\” pred mesecem zaljubljenih in valentinovim predstavlja novo skladbo in videospot.

Ljubezenska balada\”Čekam te\”se nahaja na Tonyjevem aktualnem, izredno dobro sprejetem albumu \”Kao u snu\”, ki je z akustičnim zvokom navdušil tako stroko kot publiko ter postal eden od najbolj iskanih in najbolje prodajanih albumov.

Pod skladbo\”Čekam te\”se kot avtor glasbe in besedila podpisuje Amil Lojo, medtem ko sta aranžma in produkcija delo Elvisa Stanića. Pesem je dobila tudi atraktiven videospot, ki so ga posneli med lanskoletnim spektakularnim koncertom v Opatiji, kjer je gostoval eden od najboljših in največkrat nagrajenih kitaristov Elvis Stanić. “Live spot za pesem \”Čekam te\” je izpadel krasno in čarobno, ravno tako kot koncert na Ljetnoj pozornici v Opatiji. V veliko čast mi je delati z vrhunskimi ljudmi in glasbeniki, kot so moji sodelavci. Zelo se zahvaljujem Elvisu Staniću, ki je poskrbel za produkcijo in aranžma dveh pesmi na aktualnem albumu \”Kao u snu\”, ravno tako pa je tudi z užitkom zaigral z nami,” je povedal Tony.

Poleg nove skladbe in videospota ter omenjene nagrade za pevca leta, Tony do konca januarja nestrpno pričakuje še rezultate treh nominacij za prestižne glasbene nagrade.

Tako se v finalu najpomembnejše podelitve regionalnih nagradMusic awards ceremonynahaja njegov lanskoletni hit\”General bez činova\”. S hitom\”Kao u snu\”je nominiran za pesem letaNacionalnega radia, obenem pa se je uvrstil tudi v izbor za pevca leta pri podelitvi nagradZlatni studio.

Ko k vsemu temu dodamo še številne koncerte, lahko zagotovo rečemo, da bo leto 2019 v znamenju Tonyja Cetinskega.

Klik za ogledvidea

Avtor glasbe: Amil Lojo Avtor besedila: Amil Lojo Avtor aranžmaja: Elvis Stanić Glasbeni producent: Elvis Stanić Tonski mojster: Elvis Stanić

Izvršni producent: Tony Cetinski

Režiser: Bruno Grgurić Foto: Paolo Gentilini

KLIK ZA PRENOS SKLADBE (MP3)

KLIK ZA PRENOS SKLADBE (WAVE)

KLIK ZA PRENOS VIDEA

Booking in odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

25. 1. 2019

Avtor

Administrator