Družabno

»NOS4A2«: NOVA NADNARAVNA GROZLJIVA SERIJA NA KANALU AMC

Photo: Zach Dilgard/AMC

 

NA KANALU AMC NAS LETOS ČAKA PREMIERA NOVE NADNARAVNE GROZLJIVE SERIJE »NOS4A2«. V GLAVNIH VLOGAH BOSTA Z NAMI Z EMMYJEM NOMINIRANI IGRALEC ZACHARY QUINTO (»STAR TREK«, »AMERICAN HORROR STORY«) IN VZHAJAJOČA ZVEZDA ASHLEIGH CUMMINGS (»THE GOLDFINCH«, »HOUNDS OF LOVE«)

 

Ljubljana, 24. januar 2019 – Televizijska mreža AMC je naznanila premiero nove nadnaravne grozljive serije »NOS4A2«. V glavnih vlogah nove serije bosta z Emmyjem nominirani igralec in producent Zachary Quinto (»Star Trek«, »American Horror Story«) in vzhajajoča zvezda Ashleigh Cummings (»The Goldfinch«, »Hounds Of Love«). Prvi dve epizodi serije, ki temelji na prodajni uspešnici istoimenskega romana izpod peresa avtorja Joeja Hilla, bo režiral z Emmyjem nominirani režiser Kari Skogland (»The Handmaid’s Tale,« »Sons of Liberty«). Produkcija desetih enournih epizod se je začela pred kratkim, v ameriškem Rhode Islandu.

 

Quinto igra nesmrtnega Charlieja Manxa, ki se hrani z dušami otrok, kar ostane pa pušča v Christmaslandu, ledeni, zviti božični vasici Manxove domišljije, kjer je vsak dan božič, nesrečnost pa je proti zakonu. Vendar pa Manxov svet postane ogrožen, ko mlada ženska iz New Englanda (Cummings) odkrije svojo super moč.

 

Cummingsovo bomo spremljali v vlogi Vic McQueen, mlade umetnice delavskega razreda, katere ustvarjalnost vodi v posebno nadnaravno sposobnost sledenja Charlieju Manxu. Če Vic manjka družbenega zaupanja, nadoknadi to s pogumom, humorjem in trdoživostjo. Prizadeva si premagati Manxa in rešuje njegove žrtve, pri tem pa poskuša ohranjati mirno kri, zdravo pamet in se bori, da žrtev ne postane sama.

 

Serija »NOS4A2« je produkcija AMC Studios v sodelovanju s televizijo Tornante. Izvršni producenti serije so Joe Hill, Jami O’Brien (»Fear The Walking Dead«, »Hell On Wheels«), ki je serijo prilagodil televiziji in je prevzel tudi vlogo showrunnerja oziroma vodje scenaristične skupine ter Lauren Corrao, sopredsednica televizije Tornante. Med igralsko zasedbo so tudi Olafur Darri Olafsson (»Lady Dynamite«) kot Bing Partridge, Virginia Kull (»The Looming Tower«) v vlogi Linde McQueen, Ebon Moss-Bachrach (»The Punisher«) kot Chris McQueen in YouTube zvezda Jahkara Smith (aka Sailor J), ki bo igrala Maggie Leigh.

 

###

 

O AMC Network International

AMC Networks International (AMCNI) je globalna skupina podjetja AMC Networks, ki priznane in zabavne vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih. AMCNI sestavljata globalni blagovni znamki SundanceTV in AMC ter priljubljeni, lokalno priznani programi iz različnih žanrov.

Za več informacij obiščite naslov www.amcnetworksinternational.com.

 

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je podružnica AMC Networks International in vodilno mednarodno podjetje na področju oddajanja in distribucije tematskih televizijskih programov. Trenutna ponudba vključuje 16 televizijskih programov v različnih žanrih, med katerimi so filmi, serije, otroški program, informacije in zabava ter šport.

 

Podjetje upravlja globalni del JimJama, evropski del za Sundance TV in različne kanale v srednji in vzhodni Evropi, kot so vodilni kanal AMC, Film +, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home in TV Paprika. Poleg tega družba upravlja tudi nemško plačljivo televizijo KinoweltTV in televizijo OBN v Bosni in Hercegovini.

Kanali AMCNI CNE so prilagojeni lokalnim gledalcem, jezikom in trgom, na številnih platformah na zahtevo in mobilnih napravah pa so na voljo tudi v HD različici.

25. 1. 2019

Avtor

Administrator