Družabno

Zdravko Čolić obiskal Ljubljano

Spoštovani!

Organizator koncerta NEXT EVENTS D.O.O. se vam zahvaljuje za obisk tiskovne konference Zdravka Čolića v hotelu Intercontinental.

Za vaše medijske potrebe smo za vas pripravili medijsko sporočilo in slikovni material.

Schweppes predstavlja

ZDRAVKO ČOLIĆ

VALENTINOV KONCERT V STOŽICAH

14.2.2019 ob 20h

Zdravko Čolić, pevec s statusom mednarodne megazvezde, bo nastopil na največjem valentinovem koncertu v Sloveniji. 14.2.2019, v sklopu turneje ‘Ono malo sreče’, bo tako dan za magičen koncert, katerega ponosni pokrovitelj je Schweppes. „Coca-Cola HBC Adria že leta uspešno sodeluje z enim od največjih glasbenih izvajalcev na našem območju. To leto bodo v enkratnem dogodku in glasbi Zdravka Čolića med turnejo Schweppes vam predstavlja imeli priložnost uživati tudi slovenski potrošniki, pod pokroviteljstvom Coca-Cole HBC Slovenija“ – je izjavila Julijana Bilušić Ferderber, direktorica Oddelka za marketing Coca-Cole HBC Adria.

Zaradi velikega zanimanja za spektakularen koncert, je v prodajo sproščen še zadnji kontingent vstopnic. Tako je zdaj odprt tudi rdeči ring, kjer lahko vstopnice kupite od 26 eur dalje, s Petrol klub kartico pa imate še dodatnih 10% popusta na nakup vstopnic vseh kategorij. Za vas je organizator, Next Events, pripravil tudi posebne VIP in valentinove pakete.

»Veselim se valentinovega koncerta«, je povedal Zdravko Čolić, ki pogostokrat pride v Slovenijo tudi zasebno, da se odpočije. »Slovenija je lepa. Pred časom sem delal tudi posle, ki so se nanašali na malo gospodarstvo, sodeloval sem z mnogimi, poznam veliko število ljudi, imam prijatelje v Sloveniji, ki niso iz mojega posla. Vsak koncert je priložnost, da se zberemo in srečamo«, je še dodal Čolić, ki je razkril tudi podrobnosti o težko pričakovanem koncertu, ki se ga Slovenci že izjemno veselijo, saj je znano, da Čolić vedno poskrbi za nepozabno atmosfero in noč polno spominov. Povedal je: »Sam koncert bo navdušujoč. Veliko časa je minilo od mojega zadnjega koncerta v Ljubljani, ki je bil na odprtem. Spomnim se, da je tega dne deževalo, še več časa je minlo o mojega zadnjega koncerta v Stožicah, skoraj deset let. Iskreno, želel sem koncert v Ljubljani in zelo se veselim srečanja z občinstvom v Sloveniji. Verjamem, da bomo uživali vsi v pesmih in dobrem vzdušju«.

Tako lahko v Stožicah pričakujemo njegove največje hite, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće, Ničeg nije bilo izmedju nas in drugih.

Čolić je izdal tudi, da koncertnega repertoarja v sklopu turneje načeloma ne menja, ampak da bo za Slovenijo naredil izjemo in bo repertoar nekoliko drugačen kot v drugih državah.

Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Glede na to, da so njegovo turnejo označili tudi kot izjemno srečno, saj so obiskovalci od prvega, do zadnjega takta njegovega koncerta nasmejani, je še toliko večje veselje, da bo megazvezdnik nastopil v Stočicah ravno na dan zaljubljenih. Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije – največji romantik na najbolj romantičen dan v letu in to prav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji.

Pesmi in videospoti so na voljo na povezavi: agencija.ekskluzivno.si/PRESS

Video izjava Zdravka Čolića: https://www.youtube.com/watch?v=adWnEExGoXU

Organizator koncerta:

NEXT EVENTS D.O.O.

Ekskluzivni pokrovitelj koncerta:

SCHWEPPES

AKREDITACIJE: pr@ekskluzivno.si

Agencija Ekskluzivno
PR in promocija
Kaly Kolonič
051 620 545

25. 1. 2019

Avtor

Administrator