Družabno

MJAV TEŽKO SEM PONIŽNA

 

Pesem in spot lahko snamete na linku:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./MJAV

MJAV so v novi pesmi in spotu Gospod težko sem ponižna dokazale, da je ženska eleganca in moška moč še kako združljiva. Videospot izžareva sproščenost, samozavest, moč ženske, ki se ima rada, ljubi življenje in je zadovoljna v svoji koži. Fatalne MJAV so v precej provokativnem videospotu oblečena zgolj v moške srajce in klobuke, kadijo cigare in srkajo brandy. Dobro uho bo takoj zaznalo, da gre za priredbo kultne Magnificove pesmi Gospod težko sem ponižen, vrhunske vokalistke pa so jo preoblekle v drzno žensko podobo.

Ani, Maša in Jasmina so se pravkar vrnile iz potovanja po Aziji, kjer so nastopale in hkrati raziskovale prelepo celino. Toploto pa so s spotom prinesle tudi v Slovenijo.MJAVkice pravijo, da jim jepesem že od nekdaj “catchy”, je simpatična in ima hkrati tudi zanimivo besedilo.Njihova priredba Magnificove legendarne uspešnice je v “havajskem” stilu, pa je zelo sproščena ter rahlo nahajivo ležerna.

Pesem so najprej priredile za njihove koncerte MJAV Experience. “Ko smo imele vaje z bendom, so le ti poklicali Magnifica in njemu je bila priredba tako všeč, da je rekel naj jo posnamemo”. So razkrile MJAV. Seveda so z največjim veseljem takoj sprejele ponudbo in pesem posnele tako za radijske postaje kot tudi v video obliki in nemudima je postala uspešnica.

Videospot si oglejte na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=wLsGsDsqJy0

Videospot: Igor Pečoler, režija

Priredba: Gašper Konec in Moodswingers

Bend: Gašper Konec, Jure Rozman, Anže Langus Petrović, Marko Hrvatin

Studio: Samo Kališnik

MJAV SO NA VOLJO YA INTERVJUJE IN GOSTOVANJA. Prosim, če me lahko kontaktirate glede razpoložljivih terminov.

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

29. 1. 2019

Avtor

Administrator