Kultura

Čarobna mineštra in Tadej Toš & the band

ČAROBNA MINEŠTRA

Foto: osebni arhiv

VNEDELJO(izjemoma),3.februar 2019, ob 10.00 uri, za abonma Kresnička in izven – POLNO. VNEDELJO(izjemoma),3.februar 2019, ob 11.30 uri, za abonma Zvezdica in izven.

Pika je zelo žalostna in jezna, čisto vse ji gre narobe. V njeni shrambi je nered, vse ji pada iz rok, ne najde stvari, ki jih išče … Prepričana je, da ima smolo. Nato pa se v njeni kuhinji skrivnostno prikaže Maestro Mineštrone, ki želi Piki pomagati, vendar ji ne more, saj je neviden za vse tiste, ki so nesrečni. Tako njegove vragolije vidijo le otroci,… Bomo lahko skupaj z Maestrom pomagali Piki?

Gostuje gledališče KUKUC Beltinci

TADEJTOŠ & THE BAND

Ob kulturnem prazniku, vas vabimo na dogodek Prosto po Prešernu: TadejToš & the band, v četrtek 7. februarja 2019, ob 19.30 uri, za izven v Mestnem gledališču Ptuj. TadejToš bo s svojim kvartetom predstavil Prešernove pesmi. Nekoč je razmišljal, zakaj poezija ni več tako popularna in domislil se je, da bi jo uglasbil ter jo tako približal ljudem. Takole je razmišljal: Prešeren je ljubezen. Ljubezen je svoboda. Svoboda je rokenrol. Na izrazito koncertnem večeru ne bo manjkalo tudi nekaj zabavnih Tadejevih komentarjev.

mgp

 

Foto Željko Zelenčić

Veselimo se vašega obiska.

Vstopnice lahko rezervirate ali kupite vsak delavnik od 9. do 13. ure, ob sredah do 17. ure ter uro pred predstavo,

v pisarni Mestnega gledališča Ptuj na Murkovi ulici. Mestno gledališče Ptuj Slovenski trg 13 2250 Ptuj Tel:+386 2 749 32 50 www.mgp.si

30. 1. 2019

Avtor

Administrator