Gospodarstvo

Konferenca World of Synergy: korak do boljše družbe in modrega vodenja

Konferenca World of Synergy: korak do boljše družbe in modrega vodenja

Unikatna kombinacija navdihujočih zgodb in osvajanja veščin na mestu – za svež pristop k izzivom prihodnosti. Iskreno vabljeni na prvo mednarodno izkustveno konferenco o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu – World of Synergy 2019: Inclusive Leadership, bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju Term Olimia v Sloveniji. Konferenca, pri kateri je GZS ena od partneric, je namenjena tako posameznikom ter posameznicam kot organizacijam in timom, ki se zavedajo, da naša družba potrebuje nove načine vodenja. Pri odkrivanju teh je pomembno širiti obzorja, prestopati okvire in cono udobja, komunicirati z vrednotami človečnosti, vključevati intuicijo, sočutje, globoko poslušanje, iskati ravnovesje (ženskega in moškega principa, razuma in srca, delovanja in bivanja), stopati iz JAZ” v “MI” in znati med nami vpreči moč sinergije. Skupaj bomo raziskovali nove metode, načine ter principe vodenja (sebe in drugih), ki jih bo moč prenesti tudi v delovna okolja ali implementirati v različne aspekte življenja:

Navdihujoči govorniki, pospremljeni s pridobivanjem praktičnih veščin, enostavno prenosljivih v katerikoli voditeljski ali delovni kontekst.

Vsak udeleženec bo prejel e-delovni zvezek z opisanimi metodami ter orodji, ki jih bomo izkusili na konferenci.

Rast in napredek se zgodita, ko pripeljemo skupaj ljudi iz različnih področij in skupaj širimo perspektive… z namenom, da vprežemo sinergije in prispevamo k pozitivni spremembi v družbi. Le skozi vključujočein sodelovalno vodenje nam lahko uspe modra akcija. Ključne besede konferenčnega programa: prihodnost dela, od “jaz” do “mi”, ravnovesje za večji družbeni učinek in sinergija. Govorniki in govornice prihajajo k nam iz Avstrije, Hrvaške, Francije, Švice, Malezije, Hong Konga in Slovenije. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku. Konferenca je tudi odlična priložnost za sinhronizacijo vodstvenih timov, podjetniško rast in razvoj ter dvig sodelovanja na višji nivo uspeha. Vabljeni k nakupu vstopnic (za vas in vaš tim), in soustvarjajmo svet sinergije! Za člane GZS velja poseben popust, kar za 50 EUR nižja cena vstopnice. Popust uveljavite skodo GZSob registraciji: www.worldofsynergy.com/tickets Več o konferenci, govornikih in programu: www.worldofsynergy.com

 

4. 2. 2019

Avtor

Administrator