Družabno

Predsednici dveh svetovnih združenj prvič na PRO PR-ju

 

Letošnja 17. PRO PR konferenca bo gostila ugledne strokovnjake za odnose z javnostmi. Med njimi bosta tudi Svetlana Stavreva, predsednica svetovnega združenja za odnose z javnostmi, The International Public Relations Association (IPRA), ki je bilo ustanovljeno leta 1940 in Maria Laura Garcia, predsednica svetovnega združenja agencij za spremljanje medijev FIBEP, ki je bilo ustanovljeno leta 1953. Takashi Inoue, predsednik japonskega inštituta za odnose z javnostmi bo eden izmed letošnjih ključnih predavateljev. Mednarodna konferenca poteka že 17. leto zapored, tokrat bo v Hrvaški.

Posebnost PRO PR konference je v tem, da se vsako leto odvija v drugi državi regije..

Med predavatelji so tudi: Marcelo Risi, direktor komunikacij svetovne turistične organizacije UNWTO, Raymond Frenken, direktor komunikacij Evropskega združenja bank, Zarena Kancheva, PR in marketing svetovalka v Viber-u in Patrick Harris, bivši glavni tajnik oddelka za medije Njegovega veličanstva princa od Walesa.

Na konferenci bosta potekala tudi dva panela na temo vloge odnosov z javnostmi v brendiranju turističnih destinacij in pojem digitalizacije na področju odnosov z javnostmi. Rdeča nit konference je izziv komunikacijske transformacije.

17. PRO PR konferenca bo potekala od 10. do 13. aprila 2019, v hotelu Katarina, v Selcah na Hrvaškem. Pričakujejo preko 200 udeležencev iz vseh držav regije, ki bodo s svojo udeležbo prispevali k nadaljevanju tradicije te izjemno uspešne konference.

Informacije o konferenci in programu so dostopne na spletni strani: www.pro-pr.com

KONTAKT

Danijel Koletić

Predsednik organizacijskega odbora

daniel.key@aprioriworld.com

00385 98 417 108

6. 2. 2019

Avtor

Administrator