Družabno

NAJVEČJI SHOWMAN KLEMEN SLAKONJA NA EKSKLUZIVNI TURNEJI Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJE!

 

 

SAMO ŠE 3 PONOVITVE!

Klemen SlakonjainBig Band RTV Slovenijapo izjemnem uspehu s tremi razprodanimi koncerti v Gallusovi dvorani dokazujeta, da sta vrhunska enačba za nepozaben glasbeni večer!

Koncert je prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim darom. Zaradi izjemnega povpraševanja se ta odlična zasedba poslavlja s tremi velikimi koncerti v organizaciji Špas teatra: – 21.3. v ljubljanski Hali Tivoli,s posebnim gostom – Jurijem Zrnecem, – 23.3. v mariborski Dvorani Tabor,s posebnim gostom – TadejemTošem, – 29.6. v Avditoriju Portorožz gosti presenečenja

Glasbena komedija “Big-Band” razsežnosti!

Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator je skupaj z imenitnim orkestrom Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjemLojzetom Krajnčanomustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen odziv občinstva in neverjeten uspeh. Kot da si vsa Slovenija želi v živo videti mojstra igralske preobrazbe, humorja in vrhunske glasbene izvedbe!

Klemen je o projektu, ki ga podpira tudi Urša Alič, povedal:”Dirigent Lojze Krajnčan me je povabil k sodelovanju in vabilo sem veseljem sprejel! Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki sva jih združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi … Pri tem ne gre za preoblačenje v like, predvsem pojem s svojim lastnim glasom, vse skupaj pa začinim še z imitacijskimi vložki. Uživam in zato sem vesel in hvaležen, da z mano uživajo tudi gledalci.”

Na koncertu občinstvo lahko prisluhne nekaterim največjim Klemnovim hitom. Z njimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Izvedba porogljivih uspešnic v živo je odlična, v njih pa Klemen imitira svetovno znane osebnosti, kot so: Slavoj Žižek, Angela Merkel, Donald Trump, Vladimir Putin in druge.

Klemen Slakonja prav vsak koncert lucidno oplemeniti s svojimidomislicami v danem trenutku. Zato je vsak nastop ekskluziven, nekaj posebnega!

Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost, da v živo doživite nekaj drugačnega, nekaj zelo (p)osebnega.

Ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Vstopnice so v prodaji na PETROLU, EVENTIM PRODAJIH MESTIH INWWW.SPASTEATER.COM

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

11. 2. 2019

Avtor

Administrator