Splošno

POČITNICE V KINU

 

 

SOBOTA, 16.2. -NEDELJA, 24.2. – CINEPLEXX CELJE, MARIBOR, MURSKASOBOTAIN NOVO MESTO

SOBOTA, 23.2. – NEDELA, 3.3. CINEPLEXX KOPER IN KRANJ

Kje je najbolje preživeti šolske počitnice? V Cineplexxu, seveda. Super novice za najmlajše. V času šolski počitnicv Cineplexx kinih vsak dan od 12. ure pripravljajo pester filmski in spremljevalni program.Aktualne pobarvanke in baloni čakajo otroke v otroškem kotičku, ob sobotah pa bodo prijazne animatorke pripravile poslikave obraza in ustvarjalne delavnice.

PESTER FILMSKI PROGRAM V CINEPLEXX KINIH V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC

Otroci bodo lahko izbrali predstave po svojem okusu. Na programu bo zadnje poglavje epske pustolovščineKAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3,za vse ljubitelje LEGO kockLEGO FILM 2,malo mlajši se bodo navdušili nad animirano dogodivščinoNEVERJETNA ZGODBA O VELIKANSKI HRUŠKI.Sinhroniziran družinski filmMALA GOSPODIČNA DOLITTLEo deklici Lilli, ki se lahko pogovarja z živalmi prihaja na program predpremiero v nedeljo, 17. februarja. Malo starejše bo navdušil pustolovski družinski filmMIA IN BELI LEV.V drugi polovici počitnic, v četrtek, 28. februarja, na program predpremiero prihaja animirana pustolovščinaKORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM.

Animirane uspešnice letošnje zime –GRINCH, ASTERIX: SKRIVNOST ČAROBNEGA NAPOJA, RALPH RUŠI INTERNET: RAZBIJAČ RALPH 2terSNEŽNA KRALJICA 3: OGENJ IN LEDpa bodo v času šolskih počitnic na voljo po posebni znižani ceni.

SPREMLJEVALNI PROGRAM V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC

Vsak dan čakajo v otroškem kotičku otroke aktualne pobarvanke in baloni. Ob sobotah od 15:00 do 17:30 pa bodo animatorke pripravile poslikave obraza ter ustvarjalne delavnice.

POSLIKAVA OBRAZA – 16.2., 15:00 – 17:30. CELJE, MARIBOR, MURSKASOBOTAIN NOVO MESTO

USTVARJALNA DELAVNICA – 23.2., 15:00 – 17:30. Vsa Cineplexx kina.

POČITNIŠKE UGODNOSTI

V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 Eur, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko. Na povezavihttps://bit.ly/2SMZpFypreverite ostale ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo vDRUŽINSKEM FILMSKEM KLUBU.

Na blagajni kinematografov vas čakajo tudiPROGRAMSKE ZLOŽENKE, kjer najdete urnik projekcij za vse počitniške dni. Vstopnice za počitniške predstave bodo kmalu v prodaji na Cineplexx Slovenija ter na blagajni Cineplexx kinematografov.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

11. 2. 2019

Avtor

Administrator