Družabno

ZDRAVKO ČOLIĆ NA VOLJO SAMO ŠE ZADNJIH NEKAJ VSTOPNIC ZA VALENTINOV KONCERT V STOŽICAH 14.2.2019 ob 20h

Zaradi velikega zanimanja za spektakularen valentinov koncert Zdravka Čolića v Stožicah, je bil v prodajo sproščen še zadnji kontingent vstopnic, ki pa so že skoraj pošle, zato pohitite, če si želite ogledati koncert enega izmed največjih kraljev romantike in zabave v širši regiji in doživeti neponovljivo vzdušje največjega valentinovega koncerta pri nas. Vstopnice lahko kupite že od neverjetnih 26 eur dalje, s Petrol klub kartico pa imate še dodatnih 10% popusta na nakup vstopnic vseh kategorij. Prav tako so na voljo posebni VIP in valentinovi paketi, ki jih je za vas pripravil organizator Next Events. Zdravko Čolić, pevec sstatusom mednarodne megazvezde, bo nastopil na največjem valentinovem koncertu v Sloveniji. 14.2.2019, v sklopu turneje ‘Ono malo sreče’, bo tako danza magičen koncert, katerega ponosni pokrovitelj je Schweppes. Čolić, ki niza razprodane koncerte, enega za drugim, je znan tudi po številnih mednarodnih nagradah. Zadnja je zelo prestižna, saj je album Ono malo sreče razglašen za Najboljši album leta, na lestvici Eurovision, glasovanje pa zajema vse izvajalce največjega svetovnega glasbenega spektakla, ki so kadarkoli stali na Evrovozijskem odru. Zdravko Čolić je razkril, da ga je novica, ki je odjeknila pred kratkim v svetovnih medijih presenetila in da se počuti počaščenega, predvsem zato, ker je prestižnanagrada izglasovana iz strani oboževalcev po vsem svetu.

VALENTINOVEGA KONCERTA SE ŽE ZELO VESELI

»Veselim se valentinovega koncerta«, je povedal Zdravko Čolić, ki pogostokrat pride v Slovenijo tudi zasebno, da se odpočije. »Slovenija je lepa. Pred časomsem delal tudi posle, ki so se nanašali na malo gospodarstvo, sodeloval sem z mnogimi, poznam veliko število ljudi, imam prijatelje v Sloveniji, ki niso izmojega posla. Vsak koncert je priložnost, da se zberemo in srečamo«, je še dodal Čolić, ki je razkril tudi podrobnosti o težko pričakovanem koncertu, ki se gaSlovenci že izjemno veselijo, saj je znano, da Čolić vedno poskrbi za nepozabno atmosfero in noč polno spominov. Povedal je: »Sam koncert bo navdušujoč.Veliko časa je minilo od mojega zadnjega koncerta v Ljubljani, ki je bil na odprtem. Spomnim se, da je tega dne deževalo, še več časa je minlo o mojegazadnjega koncerta v Stožicah, skoraj deset let. Iskreno, želel sem koncert v Ljubljani in zelo se veselim srečanja z občinstvom v Sloveniji. Verjamem, da bomouživali vsi v pesmih in dobrem vzdušju«.

Tako lahko v polnih Stožicah pričakujemo njegove največje hite, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kaomoja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće, Ničeg nije bilo izmedju nas in drugih.

Čolić je izdal tudi, da koncertnega repertoarja v sklopu turneje načeloma ne menja, ampak da bo za Slovenijo naredil izjemo in bo repertoar nekoliko drugačen kot v drugih državah, tako da bo najbrž zamenjal pet pesmi, tako da bodo Slovenici zagotovo slišali pesmi, ki so priljubljene v naši državi.

Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Glede na to, da so njegovoturnejo označili tudi kot izjemno srečno, saj so obiskovalci od prvega, do zadnjega takta njegovega koncerta nasmejani, je še toliko večje veselje, da bomegazvezdnik nastopil v Stočicah ravno na dan zaljubljenih. Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije – največji romantik na najbolj romantičen dan v letu in to prav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji. Še zadnji kontingent vstopnic je na voljo preko Eventim.si in na bensinskih servisih Petrol. Če se boste pripeljali na koncert z vlakom, vas razveseljujemo z novico, da v Info centrih Slovenskih železnic ob nakupu vstopnice za koncert Zdravka Čolića v Stožicah prejmete tudi kupon za 50% popust za dve vozovnici za vožnjo z vlakom.

Pesmi in videospoti so na voljo na povezavi: agencija.ekskluzivno.si/PRESS

Video izjava Zdravka Čolića:

https://www.youtube.com/watch?v=adWnEExGoXU

Organizator koncerta:

NEXT EVENTS D.O.O.

Ekskluzivni pokrovitelj koncerta:

SCHWEPPES

Lepo vas pozdravljam in se vidimo na koncertu!

Agencija Ekskluzivno
PR in promocija
Kaly Kolonič
051 620 545

12. 2. 2019

Avtor

Administrator