Splošno

PRAZNIK ZALJUBLJENIH V ZNAMENJU TENORISTOV

Foto: AVI

Konec tedna, v katerem praznujemo ljubezen in prijateljstvo, lahko sklenete na najboljši možen način. Na odru Cankarjevega doma se bodo v nedeljo, 17. februarja, predstavili 4Tenors, vrhunska hrvaška zasedba štirih tenoristov, ki jih druži ljubezen do opernih arij, italijanskih kancon, hrvaških klasik in mednarodno uspešnih skladb.

4Tenors (od leve proti desni)): Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Filip Hozjak in Marko Pecotić

Štirje tenorji hrvaškega rodu – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić in Filip Hozjak – s svojimi glasovi in koncertnim repertoarjem nikogar ne pustijo ravnodušnega. Odkar so se javnosti predstavili s svojo prvo priredbo, so 4Tenors postali ena najbolj iskanih glasbenih zasedb na domači glasbeni sceni. Občinstvo si koncerte dalmatinskih slavčkov, kot jih med drugim tudi imenujejo hrvaški mediji, zapomni po mogočnih glasovih in sproščenem vzdušju, ki ga zaznamuje prijateljski odnos do poslušalcev. Skupaj z izjemnim talentom in širokim repertoarjem so tako ustvarili kombinacijo, ki osvaja srca publike.

Izjema ne bo niti koncert v Cankarjevem domu, s katerim bodo na romantičen način sklenili teden, v katerem slavimo ljubezen.

AKREDITACIJE:

Svojo udeležbo nam sporočite najkasneje dopetka, 15. februarjana e-naslov:avi@avi.si.

14. 2. 2019

Avtor

Administrator