Družabno

ZDRAVKO ČOLIĆ VALENTINOV KONCERT V POLNIH STOŽICAH ŽE DANES OB 20H

ZDRAVKO ČOLIĆ

VALENTINOV KONCERT V POLNIH STOŽICAH ŽE DANES OB 20H

RAZKRIVAMO S KAKŠNO HRANO SE BO PRED KONCERTOM RAZVAJAL MEGAZVEZDNIK

Danes ob 20h, se bo v Stožicah zgodil magičen koncert megazveznika Zdravka Čolića, ki pa na odru ne bo sam, poleg njegovega spremljevalnega banda, se bo zvrstilo še veliko zanimivih glasbeno-plesnih presenečenj. Bo pa to noč, ko bodo pele tudi borbončice, saj bodo Čolić in njegova ekipa lahko uživali v prvovrstnem kulinaričnem razvajanju v zakulisju. »Zdravku bomo pripravili prekajeno dimljeno potrv na kremnem siru s postrvinimi ikrami, slovenske sire s svežim sadjem in marinirane muškatne buče z voljčjim jabolkom. Za sladice bo poskrbela Borbonina slaščičarna s sladkim bifejem na čelu, z zaščitno sladico Špeline sanje, ki je narejena iz ruby čokolade, na zemlji iz brownie-ja in svežimi malinami, je zaupal Aleksander Bohinc, direktor Borbona Catering.

14.2.2019, bo tako dan za magičen koncert, ko bo Zdravko Čolić nekaj pesmi posvetil vsem, ki jim je ljubezen največje vodilo za današnje srečanje. Čolić, ki niza razprodane koncerte, enega za drugim, je znan tudi po številnih mednarodnih nagradah. Zadnja je zelo prestižna, saj je album Ono malo sreče razglašen za Najboljši album leta, na lestvici Eurovision, glasovanje pa zajema vse izvajalce največjega svetovnega glasbenega spektakla, ki so kadarkoli stali na Evrovozijskem odru. Zdravko Čolić je razkril, da ga je novica, ki je odjeknila pred kratkim v svetovnih medijih presenetila in da se počuti počaščenega, predvsem zato, ker je prestižnanagrada izglasovana iz strani oboževalcev po vsem svetu.

»Veselim se današnjega valentinovega koncerta«, je povedal Zdravko Čolić, ki pogostokrat pride v Slovenijo tudi zasebno, da se odpočije. »Slovenija je lepa.Vsak koncert je priložnost, da se zberemo in srečamo«, je še dodal Čolić, ki je razkril tudi podrobnosti o težko pričakovanem koncertu, ki se ga Slovenci žeizjemno veselijo, saj je znano, da Čolić vedno poskrbi za nepozabno atmosfero in noč polno spominov. Povedal je: »Sam koncert bo navdušujoč. Veliko časaje minilo od mojega zadnjega koncerta v Ljubljani, ki je bil na odprtem. Spomnim se, da je tega dne deževalo, še več časa je minilo o mojega zadnjegakoncerta v Stožicah, skoraj deset let. Iskreno, želel sem koncert v Ljubljani in zelo se veselim srečanja z občinstvom v Sloveniji. Verjamem, da bomo danes uživali vsi v pesmih in dobrem vzdušju«.

Tako lahko zvečer v polnih Stožicah pričakujemo njegove največje hite, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće, Ničeg nije bilo izmedju nas in drugih.

Čolić je izdal tudi, da koncertnega repertoarja v sklopu turneje načeloma ne menja, ampak da bo za Slovenijo naredil izjemo in bo repertoar nekoliko drugačen kot v drugih državah, tako da bo najbrž zamenjal pet pesmi, tako da bodo Slovenici zagotovo slišali pesmi, ki so priljubljene v naši državi.

Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Glede na to, da so njegovoturnejo označili tudi kot izjemno srečno, saj so obiskovalci od prvega, do zadnjega takta njegovega koncerta nasmejani, je še toliko večje veselje, da bomegazvezdnik nastopil v Stočicah ravno na dan zaljubljenih. Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije – največji romantik na najbolj romantičen dan v letu in to prav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji. Še zadnji kontingent vstopnic je na voljo preko Eventim.si in na bensinskih servisih Petrol. Če se boste pripeljali na koncert z vlakom, vas razveseljujemo z novico, da v Info centrih Slovenskih železnic ob nakupu vstopnice za koncert Zdravka Čolića v Stožicah prejmete tudi kupon za 50% popust za dve vozovnici za vožnjo z vlakom.

Pesmi in videospoti so na voljo na povezavi: agencija.ekskluzivno.si/PRESS

Video izjava Zdravka Čolića:

https://www.youtube.com/watch?v=adWnEExGoXU

Organizator koncerta:

NEXT EVENTS D.O.O.

Ekskluzivni pokrovitelj koncerta:

SCHWEPPES

Lepo vas pozdravljam in se vidimo ob 20h na koncertu v Stožicah!

Agencija Ekskluzivno
PR in promocija
Kaly Kolonič
051 620 545

15. 2. 2019

Avtor

Administrator