Tehnologija

Samsung predstavlja stilsko dovršen in vsestransko uporaben Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S5e, narejen za povezljivost in zabavo, sedaj združuje pametne funkcije v tanjši in lažji okvir

 

Seul, Koreja – 18. februarja 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavil Galaxy Tab S5e – tanjši, lažji in dovršeno oblikovan tablični računalnik s pametnimi funkcijami za boljšo povezanost. Galaxy Tab S5e je, z 267,2 mm (10,5-palčnim) zaslonom in večjo kapaciteto baterije, precizno izdelan za bogatejšo in bolj doživeto izkušnjo zabave, brez kompromisov.

 

“Tab S5e, ki je vrhunski tablični računalnik elegantnega videza in z neverjetnimi funkcijami, je sedaj na voljo po novi ceni,” je dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Za vse tiste uporabnike, ki si želijo biti povezani z inteligenco in narediti več, je tukaj Tab S5e. Sedaj prinaša še mnogo več – velik, vrhunski zaslon za bogatejšo in edinstveno izkušnjo zabave.”

 

Redefiniran dizajn

Tab S5e s čudovitim in osveženim dizajnom pooseblja praktičnost in stil. Z neverjetno tankim (5,5 mm) ohišjem in s težo manj kot 400g, je Tab S5e enostavno prenosen, vzdržljiv in oblikovan za odlično prileganje vašemu vsakdanu. Na voljo v svežih in modernih barvnih odtenkih – srebrna, črna in zlata – za popolno zlitje z vašim življenjskim stilom.

 

Tab S5e je, s podaljšano življenjsko dobo baterije do 14,5 ur[1], optimiziran za ure in ure uporabe, kar omogoča svobodo pri brskanju, predvajanju in igranju iger.

 

Inteligenca serijsko

Tab S5e vam omogoča popoln nadzor na vašo povezanostjo s svetom. Kot prvi Samsung tablični računalnik z novim Bixby 2.0[2], Tab S5e prinaša pametnejši in priročnejši način interakcije z drugimi napravami ter tako predstavlja idealno kontrolno točko vašim povezanim napravam doma[3]. S funkcijo Quick Command hkrati vklopite televizor in prižgite luči ter si tako prilagodite številne ukaze pod enim ukazom – glasovni ukazi v domačem okolju bodo tako hitrejši, enostavnejši in prilagojeni le vam.

 

Ko želite enostavno opraviti naloge, vam tipkovnica (v prodaji ločeno) in Samsung DeX pričarata okolje namiznega računalnika. S funkcijo klici in povezanost s sporočili[4], lahko sedaj odgovorite na klic ali na sporočilo neposredno z vašega tabličnega računalnika – tudi takrat, ko pri sebi nimate telefona ali pa ste povezani na drug brezžični internet.

 

 

Izboljšana zabava

Ne glede na to, ali uživate v gledanju priljubljenega filma ali serije, na ikoničnem Samsung Super AMOLED zaslonu, v razmerju 16:10 in brez vidnega gumba Domov, občutite popolno izkušnjo vsebin in neverjetnih podrobnosti. Tab S5e nudi 267,2 mm (10,5-palčnim) zaslon od roba do roba s še tanjšim okvirjem in 81,8-odstotnim razmerjem med zaslonom in telesom za izboljšano izkušnjo gledanja.  S Tab S5e lahko uživate v neverjetni storitvi YouTube Premium, ki je na voljo brezplačno za obdobje štirih mesecev. Sedaj lahko brezskrbno uživate v priljubljenih YouTube vsebinah, YouTube Music in YouTube Gaming[5].

 

Zahvaljujoč Quad zvočnikom Tab S5e zagotavlja bogat in neverjeten zvok, ki se z neverjetno tehnologijo »Auto Rotate Stereo« prilagaja načinu, kako držite vaš tablični računalnik (pokončno/ležeče). Tab S5e je obogaten tudi z Dolby Atmos in zvokom, ki so ga izpopolnili pri podjetju AKG, za popolno tridimenzionalno prostorsko ozvočenje in profesionalno uravnovešen zvok. S prenaloženo aplikacijo Spotify in brezplačno premium naročnino za tri mesece za nove člane, Tab S5e omogoča prenos priljubljene glasbe kjerkoli[6].

 

Dostopnost

Tab S5e bo na voljo na izbranih trgih, vključno z ZDA, Nemčijo in drugimi državami, od aprila 2019.

 

Za več informacij o Tab S5e obiščite http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ali https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e

 

 

* Vse funkcionalnosti, značilnosti, specifikacije in ostale informacije o izdelku, ki se nahajajo v tem dokumentu, a niso omejene zgolj nanj – koristi, oblikovanje, cene, komponente, zmogljivost, razpoložljivost in zmožnosti izdelka – se lahko spremenijo brez obvestila ali kakršnih koli obveznosti.

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Barbara Žejn, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 52, barbara.zejn@grayling.com

[1] Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabo in nastavitve. Na podlagi laboratorijskih testov.

[2] Bixby Voice je trenutno na voljo v izbranih jezikih

3 SmartThings Hub za povezovanje in upravljanje naprav mora biti nameščen prek SmartThings aplikacije.

[4] Funkcija se lahko razlikuje glede na državo in operaterja

[5] Na voljo samo v izbranih državah

[6] Na voljo samo v izbranih državah. Potrebno članstvo Spotify (za več podrobnosti obiščite www.spotify.com).

18. 2. 2019

Avtor

Uredništvo