Družabno

Jan Plestenjak in Europark poskrbela, da so uživali »100 na uro«

Europark Maribor in Jan Plestenjak sta ponovno razvajala obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča. A tokrat ne na nakupovalnih ulicah, kot je bilo to dober mesec dni nazaj, ampak v mariborski dvorani Tabor. V petek, 15. februarja, le dan po prazniku zaljubljencev, je bilo namreč na Janov veliki valentinov koncert skupaj s spremljevalci povabljenih tudi 25 srečnežev, ki so bili izžrebani v sklopu Europarkovega januarskega dogodka Spoznaj Jana!

 

Na koncertu »uživala 100 na uro«

Blanka s Ptuja je na Janov valentinov koncert prišla skupaj s prijateljico, ki je prav tako velika oboževalka slovenskega glasbenika. Nad dogajanjem, ki sta ga spremljali iz prve vrste, je bila navdušena. Povedala je, da je bilo »svetovno«. Na koncertu sta uživali tudi Tatjana iz Maribora in Vlasta iz Juršincev, ki sta glasbeno poslastico doživljali vsaka v družbi svojega moža. Vlasta je še povedala, da je na koncertu »uživala 100 na uro.« Nataša z Razkrižja pa je v družbi moža in prijateljice polna energije glasbeno druženje nadaljevala še na t. i. »after partyju«, na katerem so se z Janom še enkrat fotografirali.

 

Koncert v objemu doma

Nagradne vstopnice za Janov koncert v dvorani Tabor pa niso bile glavni dobitek Europarkove nagradne igre. Predvidoma aprila bo Jan priredil poseben koncert za glavno nagrajenko – gospo Lojzko z Zgornje Ložnice. Jan bo zanjo in njene najbližje pripravil nepozabno glasbeno doživetje kar v osrčju njenega doma.

 

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

 

Jan Plestenjak razveseljuje obiskovalce in obiskovalke Europarka Maribor (foto: Marko Pigac)

Na Janov valentinov koncert je bilo skupaj s spremljevalci povabljenih tudi 25 nagrajencev Europarkove nagradne igre

Na Janov valentinov koncert je bilo skupaj s spremljevalci povabljenih tudi 25 nagrajencev Europarkove nagradne igre

Janov koncert na domu je prav posebno doživetje (foto: Urša Culiberg)

Podpis fotografij:

FOTO 1: Jan Plestenjak razveseljuje obiskovalce in obiskovalke Europarka Maribor (foto: Marko Pigac)

FOTO 2: Na Janov valentinov koncert je bilo skupaj s spremljevalci povabljenih tudi 25 nagrajencev Europarkove nagradne igre

FOTO 3: Janov koncert na domu je prav posebno doživetje (foto: Urša Culiberg)

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

19. 2. 2019

Avtor

Uredništvo