Družabno

Koncert Zdravka Čolića v Stožicah je bil triumfalen

Stožice so pokale po šivih, navdušenje pa je bilo nalezljivo, foto Marko Pigac

Zdravko Čolić je dokazal, ne samo da je velik megazvezdnik, temveč tudi, da je pri svojih 67. letih še vedno maratonec med glasbeniki, kar mu lahko zavida tudi veliko mlajša generacija.

Zdravko Čolić je dokazal, ne samo da je velik megazvezdnik, temveč tudi, da je pri svojih 67. letih še vedno maratonec med glasbeniki, kar mu lahko zavida tudi veliko mlajša generacija. V skoraj štiri ure trajajočem koncertu v polnih Stožicah, je za dan zaljubljenih Zdravko Čolič popolnoma navdušil številno množico. Vsi so bili enakega mjenja- Čolićev koncert je bil triumfalen! Na odru ga je spremljala zvesta zasedba odličnih glasbenikov, Živorad Filipović,Aleksandar Banjac,Vladan Vučković, Milan Sarić, Marko Kuzmanović,Branko Koprivica, Nikola Demonja,Dragančo Ristevski, baletna skupina Milana Gromilića in bobnarska skupina Dragoljuba Djuričića. Uživali smo lahko v številnih starih in novih hitih, saj je Čolić na svojo set listo uvrstil kar neverjetnih 51 pesmi, med njimi Pusti pusti modu, Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Kao moja mati, Mala, Ono malosreće, Ničeg nije bilo izmedju nas, zaključil pa je s pesmima Kuća puna naroda iz aktualnega albuma Ono malosrečein njegovim kultnim hitom Ti si mi u krvi, kjer je cela dvorana prepevala z njim do zadnje note, potem pa ga ob glasnik vzklikih in bučnim aplavzom pospremila iz odra.

Dobrote v zakulisju in v VIP ložah- Borbona catering, foto Jože Bojec

Čolić in njegova ekipa so pred in po koncertu uživali v prvovrstnem kulinaričnem razvajanju v zakulisju. “Zdravku smo pripravili prekajeno dimljeno potrv na kremnem siru s postrvinimi ikrami, slovenske sire s svežim sadjem in marinirane muškatne bučez voljčjim jabolkom. Za sladice je poskrbela Borbonina slaščičarna s sladkim bifejem na čelu, z zaščitno sladico Špeline sanje, ki je narejena iz ruby čokolade, na zemlji iz brownie-ja in svežimi malinami, je zaupal Aleksander Bohinc, direktor Borbona Catering.

Čolić je koncert, ki je bil speljan v vrhunski organizaciji podjetja Next Events, sponzorsko v partnerstvu z znamko Schweppes ter promocijsko pod okriljem Agencije Ekskluzivno, posvetil vsem, ki jim je ljubezen največji povod za druženje in vodilo v življenju. Koncert so obiskali številni znani Slovenci, trlo pa se je tudi Čolićevih oboževalcev iz Hrvaške, Srbije, Makedonije, Bosne, Črne Gore, Avstrije in Anglije. In Zdravko jih ni pustil hladne, saj je na odru pustil dušo in srce.

Vodja Next Events, Štefko Bratkovič, piarovka Kaly Kolonič in hostese World Top Model Slovenia

Koncert odličnega Zdravka Čolića si bomo zapomnili po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih vedno izmenjuje s svojo publiko. Le ta je bila navdušena nad njegovim nastopom, vrhunsko kondicijo in pristnostjo ter karizmo, ki jo pevec oddaja. Vsekakor je biltokoncert, ki je združil tri generacije in ki ga bomo še dolgo pomnili, hkrati pa je biltonajvečji valentinov koncert pri nas, z največjim glasbenim izjavalecem iz nekdanje YU regije, ki ga obožujejo množice po vsem svetu.

Organizator koncerta:

NEXTEVENTSD.O.O.

Ekskluzivnipokroviteljkoncerta:

SCHWEPPES

Za večji izbor slik me prosim kontaktirajte.

Lepo vas pozdravljam!

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

Kaly Kolonič 051 620 545

20. 2. 2019

Avtor

Uredništvo