Kultura

inoT PREDSTAVLJA PRIREDBO EVROVIZIJSKE ZMAGOVALKE “SEBI”!

 

Človek neštetih glasov in mojster vokalnih preskokov inoT, ki smo ga v lanskem letu spoznali v šovu Slovenija ima talent, ponosno predstavlja lastno priredbo zmagovalne skladbe letošnje Eme z naslovom Sebi. V pesem, ki jo sicer izvajata Zala Kralj in Gašper Šantl, je inoT vpletel kar deset hitov ter ji tako dodal edinstven pečat.

Na njegovo rodno Mallorco je usoda pripeljala ljubezen njegovega življenja, Mašo, on pa je za uresničitev svojih sanj prišel v Slovenijo. Na velikem odru šova Slovenija ima talent je svoj osupljiv pevski talent predstavil širni Sloveniji. Že na avdiciji si je prislužil stoječeovacije občinstva in pohvalne besede žirije, svoje interpretacije pa je nato samo še nadgrajeval in si prislužil vstopnico za finale.

Španskega pevskega genija s pravim imenom Antonio Francisco Jimenez Gil poleg bogatega razpona glasu, s katerim lahko utelesi številne svetovne glasbenike, od Tine Turner do Barryja Whita, odlikuje tudi izjemna karizma, predvsem pa iskrenost na vsakem glasbenem koraku. Žar v očeh in odločnost, da nikoli ni prepozno zato, da stopiš na pot svojih hrepenenj in da nobene sanje niso prevelike, je tisto, kar inoT zasleduje in želi predajati na svoji poti.

Po končanem šovu se je inoT v celoti posvetil svoji glasbeni karieri in pred kratkim že izvedel svoj prvi koncert v CSK France Prešeren, nato pa je s svojim nastopom navdušil še na odru letošnje Eme. V ta namen je svojstveno preoblekel skladbo dua Maraaya Here for you, ki je na Emi sicer slavila leta 2015.

inoT sedaj pripravlja avtorski singel in turnejo po Sloveniji, tudi v prihodnje pa bo izpopolnjeval svoje znanje slovenskega jezika. Vse kaže, da bo leto 2019 tudi zanj leto novih priložnosti, glasbene rasti, predvsem pa leto, ko bo karizmatični Španec svoje sanje naposled lahko spremenil v čudovito resničnost in neprecenljive spomine.

Foto: osebni arhiv

KLIK ZA POSLUŠANJE SKLADBE

Booking in odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

25. 2. 2019

Avtor

Administrator