Družabno

Pustno rajanje v Europarku

 

 

Foto: IPPR

 

V Europarku Maribor že nestrpno odštevajo do pomladi. Pretekli teden so za pomladno vzdušje poskrbeli z razstavo cvetja, ta konec tedna začenjajo s pustnim rajanjem. Zimo bodo skupaj z obiskovalci odganjali to soboto, 2. marca, ter na pustni torek, 5. marca. Prava paša za oči bodo slikovite pustne maske, za želodčke pa bodo poskrbeli z brezplačnimi slastnimi krofi.

 

Sobotno etno pustovanje

Na pustno soboto, 2. marca, bodo lahko obiskovalci Europarka ob 11., 16. in 18. uri na osrednjem prireditvenem prostoru ob poskočnem zvončkljanju Brgujskih zvončarjev pomagali odganjati zimo. Lahko se bodo zapodili za najhitrejšimi laufarji in se pridružili direndaju slavne skupine »Ta perjasti« koranti. Slikovita pustna parada bo prava paša za oči.

 

Otroško pustno rajanje

  1. marca, na pustni torek, pa bodo lahko otroci in vsi preostali, mladi po srcu, od 17. ure dalje zaplesali s priljubljeno skupino Čuki. Dali bodo Zvočnik na pločnik in skupaj rajali vse do onemoglosti. Za dodatno energijo in veselje bodo oba dneva poskrbeli slastni krofi.

 

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

26. 2. 2019

Avtor

Administrator