Avtomobilizem

AVTO RAJH JE ŽE PETIČ FORDOV TRGOVEC LETA

Foto: Ford

 

Ljubljana, 26. 2. 2019 – Danes je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv Fordov trgovec leta za leto 2018, ki ga je že znova osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. 

 

“Avto Rajh je povsem zasluženo ponovno v vrhu Fordove prodajno servisne mreže. Odlična je tako njihova prodaja vozil in storitev, kot tudi zadovoljstvo strank. Celotnemu kolektivu se iskreno zahvaljujemo za njihovo zavzeto delo ter jim čestitamo za prisluženi naziv »Trgovec leta«. Hvaležni smo jim za prvovrstno zastopanje znamke Ford na skrajnem severovzhodu Slovenije in se z njimi veselimo poslovnih uspehov,” je povedal David Juričdirektor Summit Motors Ljubljana.

 

Že peti naziv zapovrstjo Fordov trgovec leta tako ostaja v podjetju Avto Rajh, ki letos obeležuje tudi 25-letno zastopanje znamke Ford. Ob tej priložnosti je Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje povedal: “Zelo smo počaščeni in hvaležni strankam za ponovno potrditev zadovoljstva z našim delom. Naziv Trgovec leta 2018 je odlična popotnica za naše petindvajsetletno zastopanje znamke Ford. V tem letu praznujemo tudi 50 let kleparsko-ličarske dejavnosti našega družinskega podjetja. Veseli nas, da že desetletja nudimo strankam in podjetjem iz Pomurja in drugih koncev Slovenije privlačna, inovativna in varna vozila znamke Ford. Zahvala pa gre seveda tudi vsem zaposlenim, saj je to je v prvi meri priznanje za njihovo odlično delo.”

 

Damjan Rajh,direktor Avto Rajh servisa, pa je dodal: “V naše delo se nenehno uvajajo tehnične novosti in spremembe. Spreminjajo se tudi postopki. Vse več je skrbi za dokumentacijo. Naša ekipa se nenehno prilagaja, dodatno izobražuje, se uči iz uspehov in napak. Veseli smo tudi, da se lahko kot podjetje vključujemo v športne, kulturne, gospodarske in druge aktivnosti v našem okolju ter jih podpiramo. Zahvala pa gre tudi strankam za zvestobo in zaupanje ter vsem partnerjem za odlično sodelovanje.”

 

Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov zadovoljstva naših kupcev v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo sam vrh tudi v evropskem merilu.

 

Več informacij o Fordu, vozilih in Fordovih številnih aktivnostih najdete na ford.si in FordMagazine.si.

27. 2. 2019

Avtor

Administrator