Družabno

DAN ŽENA V KOBILARNI LIPICA – VSE VAJETI TOKRAT V ŽENSKIH ROKAH

 

Disciplina, moč, čiste in zbrane misli, močan značaj, pogum in vztrajnost so kvalitete uspešnih žensk po vsem svetu. To odlikuje tudi naše dame v Kobilarni Lipica, ki so pri delu s konji nadvse uspešne! Na posebni predstavi v soboto, 9. marca, bodo vse vajeti držale v svojih rokah in navdušile skupaj z izbranimi belimi lipicanskimi kobilami in najlepšimi žrebci.

Dame iz Kobilarne Lipica so že pripravljene na posebno predstavo, v kateri bodo navdušile ob dnevu žena v soboto, 9. marca, ob 15. uri. Tokrat bodo vse vajeti držale v svojih rokah in nastopile skupaj z izbranimi belimi lipicanskimi kobilami in najlepšimi lipicanskimi žrebci.

Občudovali jih bomo pri nastopu s konji v svobodi, pri izvajanju elementov klasične dresure in najtežjih elementov dresurnega jahanja ter spoznali psihologijo dela z lipicanci. Pritegnile bodo s svojo disciplino, močjo, čistimi in zbranimi mislimi, močnim značajem, pogumom in vztrajnostjo, ki so kvalitete uspešnih žensk po vsem svetu.

V edinstvenem doživetju se jim bodo v maneži pridružile tudi obiskovalke in se same preizkusile v izjemni vlogi šepetalk konjem. Doživele bodo stik z mogočnimi belimi lipicanci in začutile, kako lahko s svojo energijo povabijo konja v svojo bližino ter ga umirijo ali pa v njem prebudijo vso iskrivost in energijo. Obenem bodo lahko moč belih lipicancev in izjemnost narave doživele med vožnjami s kočijo po edinstvenem lipiškem posestvu, izjemen dan pa zaokrožile ob sladkih razvajanjih v restavraciji hotela Maestoso.

Ob dnevu žena se obeta nepozabna sobota v Lipici, obarvana z izjemno žensko energijo. Za edinstveno doživetje bo na voljo omejena količina vstopnic. Svojo si lahko od 28. februarja zagotovite v predprodaji na Eventimu. Drage dame, lipiška ekipa in več kot 300 belih lipicancev se že veseli srečanja z vami!

Foto: Dalibor Gregor, Kobilarna Lipica / Mediaspeed

Več informacij: www.lipica.org

Služba za odnose z javnostmi Kobilarne Lipica

Kobilarna Lipica | Lipica 5, 6210 Sežana | M: 041 750 728| e: pr@lipica.org | w: www.lipica.org

27. 2. 2019

Avtor

Administrator