Tehnologija

HTC EXODUS 1 ponuja več zasebnosti in varnosti uporabnikom po vsem svetu

 

  • EXODUS 1 prinaša velike spremembe na področju zbiranja podatkov velikih tehnoloških podjetij.
  • Sodelovanje s spletnim brskalnikom Opera nudi več zasebnosti in zaščito identite med uporabo HTC EXODUS 1.
  • S potrditvijo kripto skupnosti bo HTC EXODUS 1 na voljo v Fiat valuti.

 

 

  1. februar, Barcelona – Z današnjim dnem je uporabnikom EXODUS 1 na voljo posodobitev sistema, ki ga ponuja decentralizacija spleta.

 

HTC EXODUS je prvi pametni telefon narejen za novo dobo interneta, ki skrbi za varnost in zaščito podatkov ter dokazuje, da je dvom o tem, kako velika tehnološka podjetja skrbijo za varnost podatkov odveč.

 

“EXODUS je prihodnost baz podatkov in njihove sestave, ki temelji na varnosti, zasebnosti in prenosu lastništva podatkov nazaj na osebo, ki jo ustvarja,” je povedal Phil Chen, direktor podjetja HTC.

Decentralizacija spleta bo uporabnikom omogočila zaščito in varovanje osebnih podatkov in zagotavljala preglednejše storitve. Sedaj bomo lahko sami upravljali s svojimi profili in z njim povezane digitalne aktivnosti. Decentralizacija interneta je revolucionarna na področju upravljanja osebnih podatkov in spodbuja nove poslovne modele, ki ne temeljijo na zbiranju in distribuciji podatkov posameznikov.

 

V podporo Web 3.0 gibanju je EXODUS ekipa predstavila Zion Key Management API svojim izbranim partnerjem, s ciljem zaščite in varovanja podatkov na spletu.

 

Opera je prvi kripto brskalnik na svetu, ki je izkoristil API. To pomeni, da uporabniki brskalnika Opera uživajo posebne ugodnosti v povezavi z zaščito njihovih kripto sistemov na EXODUS 1. Uporabniki vse interakcije, transakcije in vpise v sistem opravljajo direktno z uporabo varnostnih sistemov in ključev, ki jih imajo nameščene na svojih napravah.

 

Charles Hamel, direktor kripto brskalnika Opera je dejal: “Smo na začetku nove generacije interneta, kjer bo decentralizacija spremenila trenutni status. HTC in Opera sta naredila izjemno potezo, ko sta se odločila narediti korak naprej. Ponosni smo na partnerstvo z EXODUS, saj skupaj postavljamo nove standarde uporabniške izkušnje in varnosti kripto sveta.”

 

Sodelovanje EXODUS in brskalnika Opera postavja nove standarde v industriji, s katerimi bo blockchain izkušnja še bolj varna. S tem se blockchain sistemi približajo večjemu številu posameznikov, ki od sedaj naprej varno raziskujejo in izkoriščajo prednosti tehnologij in decentralizacije aplikacij ter delovanja sistemov.

 

 

Zgovoren primer uporabe sistema Opera z Zion denarnico vključuje možnost mikroplačil za spletne strani, ki ponujajo vsebino in lahko v prihodnosti spremenijo tudi novinarstvo, ki bo kreiralo nove vsebine, daleč stran od kontrole tehnoloških gigantov in klikabilnega oglaševanja.

 

Nove nakupne možnosti z EXODUS 1

 

EXODUS 1 je dobil že v začetni fazi podporo kripto skupnosti in njihovih vodij, med katerimi sta tudi Vitalik Buterin in Glen Weyl. EXODUS 1 sedaj širi svoj doseg tudi na področje, ki ni povezano s kriptovalutami in se nanaša zgolj na novo dobo interneta in najsodobnejših brskalnikov.

 

Z začetkom marca bo EXODUS 1 na voljo v Fiat valuti s ceno 699,00 dolarjev v ZDA ter v lokalnih valutah na ostalih trgih. To je dodatek k izvornim možnostim nakupa BTC, ETH in LTC. Poleg tega je EXODUS 1 mogoče kupiti preko Biance BNB žetona.

 

Po posodobitvi EXODUS 1 uporabniki uživajo dodatno podporo ERC-721 žetonov iz Decentraland in Etheremon platform.

 

O HTC EXODUS & Zion denarnici:

 

HTC projekt EXODUS je pametni telefon, ki temelji na decentralizaciji interneta. Več kot 20 let HTC gradi temelje svetovne mobilne in virtualne tehnologije. Skozi EXODUS HTC investira v razvoj in implementacijo blockchain tehnologij, ki v prihodnosti prinaša novo obdobje zaščite podatkov in transakcij.

 

https://www.htcexodus.com/

@HTCEXODUS

Zadnje informacije so na voljo tudi na Phil’s Vlog.

 

O brskalniku OPERA:

Opera je leta 1995 nastala na Norveškem kot brskalnik, ki oskrbuje z informacijami 320 milijonov ljudi po vsem svetu. 31. decembra so Opera sistem predstavili kot prvi kripotvalutni brskalnik: https://www.opera.com/ .

 

27. 2. 2019

Avtor

Administrator