Tehnologija

Samsung predstavil novo serijo Galaxy A z nadgrajenimi osnovnimi funkcijami

Foto: Samsung

 

Galaxy A50 – zasnovan za lažje povezovanje

Seul, Koreja – 26. februarja 2019 – Samsung Electronics je predstavil novi pametni telefon srednjega razreda serije Galaxy A, ki je zasnovan tako, da vključuje najnovejše inovacije industrije. Galaxy A50 nudi izboljšane najpomembnejše funkcije pametnih telefonov, vključno z izjemnim doživetjem gledanja, dolgotrajnejšo zmogljivostjo in vrhunsko kamero. Nova serija Galaxy A je zasnovana tako, da olajša povezovanje – deljenje in zajemanje vsebin ter prenos v živo.

“Zavezani smo k zagotavljanju pomembnega napredka za boljšo mobilno izkušnjo – inovacije se začnejo z nadgrajeno serijo Galaxy A,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Ljudje spreminjamo načine, kako se povezujemo med seboj, in pametni telefoni morajo slediti tem spremembam. Naša nova serija Galaxy A nudi izboljšave bistvenih funkcij, ki podpirajo interakcije v živo – z različnimi možnostmi za izpolnjevanje nenehno spreminjajočih se potreb uporabnikov.”

S serijo Galaxy A lahko potrošniki brez težav preizkusijo ključne funkcije Galaxy ekosistema, vključno s Samsung Health, Bixby in drugimi.

Galaxy A50

Galaxy A50, ki nudi vrhunske funkcije kamere, hitro polnjenje baterije ter brezkončni-U zaslon, omogoča, da ste vedno povezani s svojim svetom.

Galaxy A50 s trojno kamero, ki je zasnovana tako, da posnema človeško oko, omogoča zajemanje in izmenjavo fotografij na revolucionaren način:

· Zajemite svet brez omejitev z ultra širokokotno kamero. Vaša kamera v kombinaciji s funkcijo inteligentnega preklapljanja prepozna in priporoči, kdaj uporabiti način širokega posnetka.

· 25 MP glavna kamera zajame žive slike pri svetli dnevni svetlobi, inovativen objektiv pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjšanjem hrupa posname jasne slike tudi v temi. Kamera z globinskim objektivom nudi funkcijo Live Focus, ki vam omogoča poudarjanje izbranega elementa.

· Kamera z umetno inteligenco s funkcijo Scene Optimizer, ki prepozna in optimizira 20 prizorov, in funkcijo Flaw Detection omogoča, da bodo vaši posnetki vedno popolni. Bixby Vision uporablja fotoaparat in umetno inteligenco ter vam tako pomaga pri spletnem nakupovanju, prevajanju besedila in iskanju potrebnih informacij.

· Izboljšajte svoje portrete s kamero za sebke in funkcijo Selfie Focus, ki subtilno zamegli podrobnosti ozadja.

A50 omogoča odklepanje s prstnim odtisom na zaslonu. A50 ima tanko ukrivljeno obliko in je na voljo v štirih novih značilnih barvah – črni, beli, modri in koralni.

Za več informacij o seriji Galaxy A obiščite www.samsungmobilepress.comwww.news.samsung.com/galaxy ali www.samsung.com/galaxy

###

* Vse informacije o funkcionalnostih, funkcijah, specifikacijah, grafičnem uporabniškem vmesniku in druge informacije o izdelku, navedene v tem dokumentu, med drugim tudi koristi, obliko, cene, komponente, zmogljivost, razpoložljivost in zmožnosti izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ali obveznosti.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

27. 2. 2019

Avtor

Administrator