Avtomobilizem

Cupra: posebno naznanilo ob praznovanju prvega rojstnega dneva nove znamke

Cupra dobiva nove razsežnosti

 

Cupra bo 22. februarja, eno leto po razglasitvi nove znamke, javnosti predstavila konceptno vozilo

Novo vozilo tako v oblikovalskem kot tudi tehnološkem pogledu jasno nakazuje usmeritev in vizijo znamke

Ekskluzivno vozilo združuje osupljiv videz in dinamično vozno izkušnjo

Martorell (Španija), 15. 2. 2019 – 22. februarja bo Cupra praznovala prvo obletnico obstoja kot samostojna avtomobilska znamka. Ob tej priložnosti bo z visokozmogljivim vozilom, ki ga zaznamujeta nov, prefinjen dizajn in edinstvena vozna izkušnja, dobila nove razsežnosti.

S tem konceptnim vozilom, prvim, ki so ga razvili posebej za znamko Cupra, je razvojna ekipa ustvarila model, ki združuje prednosti visokozmogljivega avtomobila in SUV-ja.

Dinamično konceptno vozilo, ki se ponaša s privlačnim dizajnom in najsodobnejšo kakovostjo, se uvršča v izjemno pomemben segment, v katerem si kupci še vedno želijo, da bi s svojim avtomobilom izstopali iz množice.

“To konceptno vozilo je sinteza tistega, kar simbolizira Cupra, je poseben in edinstven avtomobil z osupljivim tridimenzionalnim dizajnom, ki odraža njegove zmogljivosti in priča o energiji, ki jo imamo pri znamki Cupra za razvoj vozil naslednje generacije,” je povedal Wayne Griffiths, izvršni direktor Cupre.

Pridružite se nam 22. februarja ob digitalnem razkritju Cuprinega konceptnega vozila.

Cupra je ekskluzivna znamka za edinstvene ljudi, znamka, ki prevzame kupce in ki s svojo edinstvenostjo, izbranostjo in zmogljivostjo izpolnjuje pričakovanja vseh ljubiteljev avtomobilov. Cupra bo skrbela za razvoj novih modelov, s sodelovanjem na dirkah serije TCR pa tudi za ohranjanje motošportnega in tekmovalnega duha. Svet znamke Cupra je živ in pripravljen, da osvoji novo skupino navdušencev v skoraj 280 specializiranih kotičkih in trgovinah po vsem svetu.

SEAT Communications

Arnaud Hacault

Vodja produktnega komuniciranja

T/ +34 659 13 48 04

arnaud.hacault@seat.es

www.seat-mediacenter.es

Jaume Rabassa

Produktno komuniciranje T/ +34 619 61 64 70 jaume.rabassa@seat.es

28. 2. 2019

Avtor

Administrator