Kultura

Vabilo na razglasitev izsledkov raziskave Trusted Brand 2019

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO

 

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco, na kateri vam bomo predstavili izsledke raziskave o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand 2019, ki je že trinajsto leto potekala pod okriljem revije Reader’s Digest Slovenija. Pričakujemo vas v sredo, 6. marca 2019, ob 11. uri v dvorani Lili Novy v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Letošnja raziskava prinaša pomembno novost, saj najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk niso izbirali le naročniki revije Reader’s Digest, ampak smo raziskavo razširili na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji. V sodelovanju z Inštitutom za raziskovanje trga in medijev, Mediana, ki je nadgradil metodologijo anketiranja in izvedel raziskavo, smo na ta način pridobili mnenje več kot tisoč sodelujočih.

Na novinarski konferenci se nam bo pridružila direktorica Inštituta za raziskovanje trga in medijev, Mediana Janja Božič Marolt, ki bo raziskavo predstavila s strokovnega vidika. Kdo so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke ter kdo so najbolj zaupanja vredne osebnosti v Sloveniji na področju podjetništva, športa, glasbe in medijev, pa nam bo razkrila glavna urednica revije Reader’s Digest Slovenija Maja Lihtenvalner.

Veselimo se srečanja.

                                                      Daniel Škraba

                                   vodja Reader’s Digest Slovenija

________________________________________________________________

Za informacije:  Služba za odnose z javnosti, Laura Štraus, 01/241 3004, 041 764 565

28. 2. 2019

Avtor

Administrator