Splošno

Vabilo na 1. Zeleni zajtrk / Zelene inovacije, zeleni poslovni modeli, zelena delovna mesta / 8. marec

Spoštovani!

Vabljeni na 1. Zeleni zajtrk “GreenTech Innovation”, 8. marca v Hotel Union.

Zeleno, okoljsko manj obremenjujoče gospodarstvo, postaja vedno bolj pomembno poslanstvo ter poslovni cilj podjetij in organizacij.

Globalne zaveze po večji energetski učinkovitosti, uporabi čiste energije in zmanjševanju emisij toplogrednih plinov spodbujajo razvoj tehnoloških inovacij in nove poslovne modele.

Zato lahko že v bližnji prihodnosti pričakujemo, da bo zeleno gospodarstvo prineslo številne spremembe,predvsem pa bo močno vplivalo na preobrazbo podjetij, organizacij, družbe in ne nazadnje tudi držav. Za hitrejše in učinkovitejše spremembe je nujno potrebno tudi usklajeno in stimulativno “zeleno” delovanje politik in ukrepov.

Namen dogodka je razprava kako dosegati energetsko podnebne cilje v sodelovanju z gospodarstvom, da ne bomo plačevali kazni EU zaradi nedoseganja izpolnjevanja zastavljenih ciljev.

Vabljeni: vodstveni kadri podjetij, predstavniki akademsko raziskovalne sfer, predstavniki gospodarskih združenj, predstavniki občin – župani in direktorji občinskih uprav, ambasadorji, zainteresirana javnost, predstavniki medijev.

PROGRAM IN PRIJAVE >>

Center energetsko učinkovitih rešitev Zavod za spodbujanje inovativnih rešitev za trajnostni razvoj, energetsko učinkovitost in nizkoogljičnost

Ameriška ulica 3 (BTC – Poslovna stavba Mercurius)

I 1000 Ljubljana I

Slovenija

http://cer-slo.si

info@cer-slo.si

4. 3. 2019

Avtor

Administrator