Splošno

IZJAVA ZA JAVNOST IN POGOVOR– PREDSTAVA DVOJNA NAPAKA

Termin: četrtek, 7.3.2019 ob 10. uri – ZMŠD Branik, Mladinska ulica 29, Maribor – Trofejna soba

 

Organizacijski odbor dogodka »Dvojna napaka« se iskreno zahvaljuje za pomoč pri obveščanju javnosti o izjemno aktualni, zanimivi in poučni predstavi DVOJNA NAPAKA, ki bo v nedeljo, 10.3.2019 ob 18. uri v mariborski Dvorani Union.

 

Zaradi velikega zanimanja javnosti smo se odločili, da pripravimo kratko izjavo za javnost in medijem ponudimo priložnost pogovora z enim od obeh igralcev v predstavi, Petrom Bevcem in vodjem nogometne šole NK Maribor Sebastijanom Harcem.

 

Izjava za javnost bo v četrtek, 7. marca ob 10. uri v prostorih ZMŠD Branik Maribor, Mladinska ulica 29, I. nadstropje – Trofejna soba.

 

Vse o dogodku lahko dnevno spremljate na naših FB straneh: https://www.facebook.com/events/406538090107067/

 

 

Prijazen športni pozdrav!

Organizacijski odbor »Dvojna napaka«

 

Dr. Martina Rauter

PR & marketing ZMŠD Branik

051 365 443

 

 

Osnovni info o predstavi:

Predstavo soorganizirajo ZMŠD Branik, Nogometni klub Maribor, Judo klub Branik in podjetje Factumevent. Zasnovana je kot eno od skupnih usposabljanj Branikovih klubov s ciljem povezovanja otrok, trenerjev, funkcionarjev in staršev v Ljudskem vrtu in Mariboru.

 

Predstava je namenjena staršem mladih športnikov in se na poljuden in komičen način dotakne aktualnih vsebin in dilem, s katerimi se srečujejo starši mladih športnikov:

  • Kdaj je potrebno otroka vključiti v šport?
  • Kateri šport je primeren za mojega otroka?
  • Ali intenzivni trening v otroštvu res prinaša tudi boljše rezultate?
  • Kako motivirati otroka za šport?
  • Kakšna je vloga starša pri športu?
  • Kako starši učinkovito podpiramo otroke pri športu?
  • Kaj prinaša vrhunski šport?

 

Igra poteka v obliki zabavnega dialoga dveh nekdanjih vrhunskih športnikov, Mihe Čmera in Petra Bevca.

 

Miha Čmer (1977) – nekdanji profesionalni igralec košarke, ki ga je športna pot ponesla v študentsko ligo v ZDA ter v društva na Islandijo, v Litvo, Polzelo, Šoštanj, Koper in Laško. Igralec z 20-letnimi izkušnjami vodenja žoge, športnik od glave do peta, ki pomaga mladim upom košarke. Miha je preizkusil svoje sposobnosti v ultramaratonu, najraje pa se sprehaja po tenis igrišču, kjer nastavlja lopar in jezi nasprotnike s svojim neznanjem teniške igre.

Peter Bevc (1973) – slovenski judoist s kopico izkušenj s področja borilnih športov, dela z mladostniki in otroki, mentorstva, kot tudi iz izobraževalnega in tekmovalnega področja. Mojster juda 3. dan je bil vrsto let zaposlen kot vrhunski športnik v športni enoti MORS. Danes pomaga najmlajšim narediti prve korake v judo šoli Judo Jaka in je velik ljubitelj tenisa.

Cena vstopnice je 5 EUR. Vstopnice je mogoče kupiti v Vijolć’ni bajti, v Tribuna baru in pri Športnih društvih na Braniku.

 

5. 3. 2019

Avtor

Administrator