Kultura

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO

Spoštovani,

vljudno vas vabimo nanovinarsko konferenco, na kateri vam bomopredstaviliizsledke raziskave o zaupanju v blagovne znamkeTrusted Brand 2019, ki ježe trinajsto leto potekala pod okriljem revije Readers Digest Slovenija. Pričakujemo vas vsredo, 6. marca 2019, ob 11. uriv dvorani Lili Novy v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Letošnja raziskava prinaša pomembno novost, saj najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk niso izbirali le naročniki revije Reader\”s Digest, ampak smo raziskavo razširili na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji. V sodelovanju zInštitutom za raziskovanje trga in medijev, Mediana, ki je nadgradil metodologijo anketiranja in izvedel raziskavo, smo na ta način pridobili mnenje več kot tisoč sodelujočih.

Na novinarski konferenci se nam bo pridružila direktoricaInštituta za raziskovanje trga in medijev, MedianaJanja Božič Marolt, ki bo raziskavo predstavila s strokovnega vidika. Kdo so najbolj zaupanja vredne domačein tuje blagovne znamke ter kdo so najbolj zaupanja vredne osebnosti v Sloveniji na področju podjetništva, športa, glasbe in medijev, pa nam bo razkrila glavna urednica revije Reader\”s Digest SlovenijaMaja Lihtenvalner.

Veselimo sesrečanja.

Daniel Škraba

vodja Reader\”s Digest Slovenija

_________________________________________________________________________

Za informacije:Služba za odnose z javnosti, Laura Štraus, 01/241 3004, 041 764 565

5. 3. 2019

Avtor

Administrator