Družabno

So v Europarku uspeli pregnati zimo?

Foto: Bojan Mihalič

Glede na trenutne zunanje temperature so maškare, ki so v preteklih dneh obiskale Europark Maribor, uspešno pregnale zimo. V soboto in včeraj so se pustnega rajanja v mariborskem nakupovalnem središču udeležili številni njegovi obiskovalci. Poleg pisanih mask in razigranega dogajanja so za dobro voljo poskrbeli tudi brezplačni slastni krofi.

Pustno rajanje za vse generacije

Na pustno soboto so se obiskovalci lahko zapodili za najhitrejšimi laufarji in se pridružili direndaju slavne skupine “Ta perjasti” koranti. Obiskovalci, številni tudi sami preoblečeni v pustne maske, ki so bile prava paša za oči, so z nasmehom na obrazih pomagali preganjati zimo in se veselili ob pestrem pustnem dogajanju. Včeraj popoldne pa so za nepozabno pustovanje poskrbeli še člani priljubljene skupine Čuki. Skupaj z najmlajšimi, ki so se jim z veseljem pridružili tudi številni obiskovalci, ki so vrtčevske oziroma osnovnošolske čase že prerasli, so rajali skoraj do onemoglosti in dodali piko na i pustnemu dogajanju v Europarku.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj 29 lokacij nakupovalnih središč v Sloveniji, Avstriji, Italiji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 790.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2018 dosegli 2,76 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

6. 3. 2019

Avtor

Administrator