Splošno

DAN ŽENA V KOBILARNI LIPICA – NA SONČNO SOBOTO VSE VAJETI V ŽENSKIH ROKAH

 

Dame iz Kobilarne Lipica so že pripravljene na posebno predstavo ob dnevu žena, v kateri bodo navdušile v soboto, 9. marca, ob 15. uri. V sončnem pomladnem vzdušju, ki vabi k stiku z naravo, bodo vse vajeti držale v svojih rokah in nastopile skupaj z izbranimi belimi lipicanskimi kobilami ter najlepšimi žrebci.

  

Dame iz Kobilarne Lipica odlikujejo disciplina, moč, čiste in zbrane misli, močan značaj, pogum in vztrajnost, ki so kvalitete uspešnih žensk po vsem svetu. Zato jih bomo lahko v soboto, 9. marca, občudovali pri nastopu s konji v svobodi, pri izvajanju elementov klasične dresure in najtežjih elementov dresurnega jahanja ter spoznali psihologijo dela z lipicanci.

Na čudovito sočno soboto se jim bodo v edinstvenem doživetju v maneži pridružile tudi obiskovalke in se same preizkusile v izjemni vlogi šepetalk konjem. Doživele bodo stik z mogočnimi belimi lipicanci. Začutile bodo, kako lahko v belem konju prebudijo vso iskrivost in energijo ali pa ga s svojo energijo umirijo in povabijo v svojo bližino. Moč belih lipicancev in izjemnost prebujajoče se narave bodo lahko doživele med vožnjami s kočijo po lipiškem posestvu, izjemen dan pa zaokrožile ob sladkih razvajanjih v restavraciji hotela Maestoso.

Obeta se nepozabna sobota v Lipici, obarvana z izjemno žensko energijo. Za edinstveno doživetje bo na voljo omejena količina vstopnic, svojo si lahko zagotovite tudi na Eventimu. Drage dame, lipiška ekipa in več kot 300 belih lipicancev se že veseli srečanja z vami!

Foto: Dalibor Gregor, Kobilarna Lipica / Mediaspeed

Več informacij: www.lipica.org

 

Služba za odnose z javnostmi Kobilarne Lipica

Kobilarna Lipica | Lipica 5, 6210 Sežana | M: 041 750 728| e: pr@lipica.org | w: www.lipica.org

7. 3. 2019

Avtor

Administrator