Splošno

Stotnica Marvel upravičila pričakovanja fanov

Foto: Mediaspeed

Večer superjunakov – Cineplexx

 

Kranj, 7. marec 2019 – Stotnica Marvel – prvi Marvelov film, v katerem vlada superjunakinja, je včeraj na Večeru superjunakov v Cineplexx kinih navdušila ljubitelje Marvelovih filmov.

V pričakovanju novega in hkrati zadnjega nadaljevanja filma Maščevalci: Zaključek, predstavlja Marvel prvi film, namenjen ženski superjunakinji – Stotnica Marvel, ki bo tudi ključna akterka v borbi z galaktičnim velikanom Thanosom, kot tudi v nadaljevanju celotne superherojske franšize.

Kaj prinaša nova avantura do sedaj še ne videnega dela preteklosti Marvelovega filmskega sveta so v kranjskem Cineplexxu preverili: Teja Perjet in Jani Jugovic, akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, Blaž Gregorin, direktor družbe TAM-TAM z ženo Natali in Rebeka Žerovnik iz društva Na meji nevednega. Velik ljubitelj superjunakov je tudi Dean Windisch, ki si je film ogledal s hčerko Chiaro. Za dobro vzdušje na dogodku je poskrbela slovenska Stotnica Marvel iz društva Meteorita in moderator Uroš Bitenc, za sladkanje med filmom pa bomboni M&M’s.

V mariborskem Cineplexxu pa so si film ogledali: Sašo Radovič v družbi zaročenke Tamare RajšpDamjan Murko in Mihaela Margan v družbi prijateljice Valentine Kovačič.

 

Stotnica Marvel v družbi moderatorja Uroša Bitenca in Janija Jugovica

 

STOTNICA MARVEL že v Cineplexxu. Rezervacija in nakup vstopnic: https://bit.ly/2GEVIfh

 

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

7. 3. 2019

Avtor

Administrator