Splošno

Ta konec tedna razvajanje za ženske

Velenje, 7marec 2019 – Pozivu Mestne občine Velenje za sodelovanje pri projektu Razvajaj se v mestu so se odzvali trgovci in obrtniki v središču mesta, ki bodo v času od 4. do 25. marca pripravili posebno ponudbo, namenjeno ženam. V okviru projekta bomo v soboto, 9. marca, ob 10. uri pred Centrom Nova organizirali modno revijo; v petek, 8. marca, pa se bo ob 20. uri v Rdeči dvorani pričel tradicionalni koncert ob dnevu žena – nastopila bosta ABBA & Queen tribute bands. 

 

Na modni reviji bodo nove kolekcije oblačil predstavili Boutique Rock Box, Butik Moja Avenija, Hummel trgovina, Pletenine Špenko, Poročni salon Jasana Dizajn, Proteini.Si Shop Velenje ter trgovine Emma, Merot in Sax; svoje storitve pa bodo predstavili Frizerski salon Figaro, Mh Studio in brivnica Marko Hriberšek ter Studio Jantar. Glasbeni nastop pripravlja Alen Vogrinec Vesel, finalist oddaje Slovenija ima talent leta 2010, na koncu programa pa se mu bo pridružila še Naja Toše Vogrinec.

 

Posebno presenečenje pripravljamo ob koncu modne revije. Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič ob mednarodnem dnevu žena podarja 1.000 nageljev, ki jih bodo med obiskovalke modne revije razdelili člani Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Rokometaši bodo podarili tudi nekaj vstopnic za četrtfinalno tekmo Pokala Slovenije, ki bo na sporedu v torek, 12. marca, ob 19. uri v Rdeči dvorani Velenje.

 

V priponki posredujemo letak, v katerem so podrobneje navedene priložnostne ponudbe, ki so jih pripravili sodelujoči pri projektu Razvajaj se v mestu.

 

Prijazno vabljeni na razvajanje v Velenje!

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog
Kabinet župana

T: 03 8961 736

7. 3. 2019

Avtor

Administrator