Splošno

Vabilo na novinarsko konferenco

Vabimo Vas na ApiSlovenijo 2019 – 42. dneve čebelarstva, ki bodo potekali 16. – 17. marca 2019 na Celjskem sejmu, Dečkova 1, Celje. Obiščite tudi Festival kave, ki bo potekal od 15. – 17. marca, privoščili si boste lahko kavo z medom slovenskega porekla.

Čebelarska zveza Slovenije spodbuja uporabo čebeljih pridelkov in izdelkov. Le-ti so izredno cenjeni in so ob vse hitrejšem načinu sodobnega življenja še toliko bolj primerna izbira v naši prehrani.Zakaj ne bi vsakodnevne navade pitja kave in čaja spremenili in sladkor zamenjali z odličnim medom slovenskih čebelarjev?Projekt Čebelarske zveze Slovenije “Pijmo kavo in čaj s slovenskim medom” bomo prvič predstavili na Celjskem sejmu na Festivalu kave.

OBIŠČITE DOGODKE:

1. OTVORITEV FESTIVALA KAVE

Petek15. marca ob 11.00 uri otvoritev Festivala kave na Celjskem sejmu v dvorani C .

Gostje bodo otvorili Festival kave in v prijetnem okolju spregovorili o pobudi “Pijmo kavo in čaj s slovenskim z medom”. Sodelovali bodo:

g. Boštjan Noč, predsednik ČZS,ga. Inesa Grobler, vodja marketinga v Medexumag. Robert Otorepec, izvršni direktor družbe Celjski sejemg. Boštjan Romih, televizijski in radijski voditelj ter velik ljubitelj kave in medu slovenskih čebelarjev

2. NOVINARSKA KONFERENCA OB OTVORITVI APISLOVENIJE z osrednjo tematiko “PIJMO KAVO IN ČAJ S SLOVENSKIM MEDOM”

Sobota16. marca ob 11.00 uri v press centru Celjskega sejma.

Osrednja tema novinarske konference bo projekt “Pijmo kavo in čaj sslovenskimmedom”. Partnerji v projektu na Celjskem sejmu pa bosta polegČebelarske zveze Slovenije tudi Medex in Celjski sejem.

Več o projektu boste izvedeli od sodelujočih gostov:

g. Boštjan Noč, predsednik ČZSg. Lojze Peterle, Evropski poslanecga. Aleša Mižigoj, direktorica Medexaga. Marija Merljak, svetovalka za zdravo prehranomag. Robert Otorepec, izvršni direktor družbe Celjski sejem

Projekt “Pijmo kavo in čaj z slovenskim medom” podpira Evropski poslanec g. Lojze Peterle:

“Jutro je slajše in dan močnejši, ker ga začnem s slovenskim medom.”

3. OBISK PREDSEDNIKA DZ MAG. DEJANA ŽIDANA NA FESTIVALU KAVE in APISLOVENIJI

Nedelja17. marca ob 10.00 uri.

Celotni dokument najdete v prilogi.

Lep pozdrav,

Čebelarska zveza Slovenije

Brdo pri Lukovici 8

1225 Lukovica

Tel.: 01 / 729 61 00

Faks: 01 / 729 61 32

www.czs.si

11. 3. 2019

Avtor

Administrator