Družabno

Še je čas, da svojo ustvarjalnost spustite na plano

Foto: Bojan Mihalič

 

Še je čas, da izrazite svojo kreativnost ali se podate po ustvarjalen navdih. Nakupovalne ulice največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji še vse do sobote, 16. marca, vabijo na 7. Europarkov kreativni teden z ARTom. Odlična priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja ter prijetno druženje umetnikov in ljubiteljev ustvarjanja.

V koraku s časom

Delavnice, ki so namenjene tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom iz Slovenije in bližnjih držav, so v preteklih dveh dneh privabile že številne obiskovalce. Že sedmo leto zapored priznani ustvarjalci na največjem ustvarjalnem dogodku v Sloveniji delijo svoja znanja, informirajo o trendih in obiskovalce navdušujejo z atraktivnimi tehnikami z različnih področij ustvarjanja, kot so scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še več. Obiskovalci si tako lahko izdelajo nakit za različne priložnosti, oblikujejo čudovite voščilnice za najbližje, ustvarijo skodelico za prijetne trenutke v dvoje, skreirajo izdelek, s katerimi si bodo polepšali dom, in še bi lahko naštevali. Na izbranih delavnicah je še nekaj prostih mest. Več informacij je na voljo tukaj.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj 29 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 790.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2018 dosegli 2,76 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

 

 

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

13. 3. 2019

Avtor

Administrator