Splošno

RITEM PLANET SE VRAČAJO PO 15 LETIH!

NAJBOLJ SLADKA VRNITEV SE BO ZGODILA 14.3. OB 18H NA SMLEDNIKU

 

OB LIVE NASTOPU SKUPINE, PROMOCIJI NOVEGA SPOTA IN DEGUSTACIJI PREGREŠNO DOBRIH TORT IN SLADIC

 

Sigurno se še spomnite velikih hitov Nebo je brez oblačka, Ustnice brez poljubov, Zgoraj brez in drugih, ki so jih pred dvajsetimi leti prepevali Ritem Planet. Po sedmih letih delovanja so se žal umaknili iz odrov leta 2004, saj so se posvetili svojim družinam in službam, najvidnejši član Jani Pavec pa je ustanovil mega popularno skupino Atomik Harmonik.

Po petnajstih letih premora pa se na veselje mnogih skupina Ritem Planet ponovno vrača na koncertne odre z novo pesmijo Pravo sem izbral.

Fantje so zdaj v zrelih letih in življenje je ubralo mirno pot. Ker pa pravi glasbenik nikoli ne zapusti glasbe, so se ponovno našli v preteklem letu, ko so skupaj zaigrali na nekaj porokah, kjer so poskrbeli za pravo glasbeno poslatico, kar je vodilo do tega, da se zdaj tudi uradno vračajo. Pesem Pravo sem izbral opeva večno tematiko ljubezen in z njo povezano poroko. »Ljubezen kronaš z zakonom, kjer se zavežeš, da si si zvest v dobrem in slabem«, pravijo Ritem planet, ki vidijo poroko kot nekaj nadvse lepega. »Ravno zaradi tega, ker z veseljem igramo na porokah, smo izdali pesem in videospot s poročno tematiko”, pa je dodal Jani Pavec, ki se pompozne vrnitve Ritem Planet neizmerno veseli.

Avtor glasbe in besedila nove pesmi je Boštjan Konečnik, aranžma pa je delo Željka Mladenoviča.

Videospot je delo pevca Janija Pavca v sodelovanju s Studiem Boutique, ki je speciliziran za poročne video pravljice, premierno pa ga bodo na najbolj sladkem dogodku tega leta predstavili 14.3. ob 18h v Evergreenu na Smledniku, ob veliki degustaciji poročnih tort in s svojim live nastopom.

PESEM PRAVO SEM IZBRAL JE NA VOLJO ZA DOWNLOAD ZA MEDIJE:

agencija.ekskluzivno.si/PRESS

TOREJ SE VIDIMO V ČETRTEK!

In ne pozabite…

Sladek uvod se bo zgodil na eni izmed čudovitih poročnih lokacij podjetja Kaval-Group, v restavraciji Evergreen na Smledniku 14.3.2019 od 18.00 do 20.00 ure.

Glavna nit dogodka bo degustacija različnih okusov tort in sladic ter predstavitev novega videospota s poročno temo z naslovom Pravo sem izbral, skupine Ritem Planet (ex Wedding crashers band) v sodelovanju z Niko Svetlin. Skupina Ritem Planet bo ob tem, ko se boste vi sladkali in nazdravili s kozarčkom penine poskrbela za dobro glasbo s katero zažiga tudi na porokah.

Fantje se že veselijo letošnje sezone porok, kjer bodo z veseljem zaigrali svojo novo pesem.

Zasedbo RITEM PLANET sestavljajo Jani Pavec (vokal), Mare Pšeničnik (bas), Luka Petrič (bobni), Žiga Jamnik (klaviature), Sandi Belec (kitara). V živo se jim na nastopih pridruži tudi pevka Nika Svetlin.

Sama vrnitev zasedbe že odmeva med mladoporočenci, ki so si jih zaželeli na njihovih porokah. Prepričani smo, da se bo nova uspešnica PRAVO SEM IZBRAL večkrat na noč  slišala ob različnih življenskih priložnostih, ker LJUBEZEN je edino vodilo sveta.

Sodelujoči:                                                                                              Dogodek so pripravili:

Kaval-Group                                                                                           Slovenski poročni sejem Brdo

Restavracija Evergreen                                                                          Zaobljuba.si

Slaščičarna Lolita                                                                                    PR Agencija Ekskluzivno

Cvetje Ars                                                                                               Produkcija Pavec

Torte Špela                                                                                             Skedenj

Majine torte

Studio Boutique

Ritem Planet

Prosim, če lahko svojo udeležbo potrdite na mail:

pr@ekskluzivno.si

Lepo vas pozdravljam in se vidimo v čertek na najbolj sladkem dogodku te pomladi!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

Agencija Ekskluzivno

www.ekskluzivno.si

051 620 545

14. 3. 2019

Avtor

Administrator