Družabno

TANGO STORY – VIRTUOZNOST IN STRAST

Foto: Jan Prpič

V nedeljo,17.marec 2019, ob 19.30 uri, za izven -RAZPRODANO. NOV TERMIN- V nedeljo,4.april 2019, ob 19.30 uri, za izven.

Irena Yebuah Tiran – mezzosopran

Andreja Podlogar & BlažBertoncelj – ples

Peter Srpčič– recitator

Borut Zagoranski – harmonika

Matija Krečič– violina

Mladen Delin – klavir

Marko Korošec – kitara

Žiga Golob – kontrabas

Mednarodno uveljavljeni glasbeniki vas bodo na večeru, polnem virtuoznosti in strasti, popeljali od starega Tanga Vieha iz gostiln in bordela do Tanga Nueva – klasičnega modernega tanga. Predstavili se bodo s programom znanih skladb Astorja Piazzolle in tradicionalnih uspešnic Carlosa Gardela ter drugih velikih mojstrov argentinskega tanga.

V zgodbi o tangu plešeta svetovna prvaka v tangu Andreja Podlogar in Blaž Bertoncelj, ki sta si v letu 1998 priborila naslov svetovnih prvakov v argentinskem tangu, pet let kasneje pa sta s svojim nastopom na mednarodnem festivalu argentinskega tanga v Buenos Airesu navdušila občinstvo in medije. S svojim plesom sta se predstavila tudi v ZDA, na Kitajskem, v Hong Kongu, Turčiji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Avstriji, Belgiji, Poljski, Srbiji, Hrvaški in Sloveniji.

Pevska gostja bo Irena Yebuah Tiran, solistka in članica več komornih zasedb doma in v tujini.

Peter Srpčič bo strastno virtuozni večer navdahnil z recitiranjem poezije.

50 ODTENKOV ŽENSKE – BARBI ŠOV

V četrtek,21.marec 2019, ob 19.30 uri, za izven

Gostuje Talija gledališče Celje

Ženske so slabše voznice, neprestano govorijo in so popolnoma nerazumne, ko pride “tisti čas” v mesecu. Obožujejo čokolado, kozarec rdečega in petje pod tušem. Ko se pokvari pralni stroj, takoj pokličejo strokovnjaka, za zamenjavo žarnice pa prosijo soseda ali svojega dragega. So vedno urejene in v zadnjem stilu z modo, na zalogi pa imajo nešteto parov čevljev. Najraje na svetu cele dneve pospravljajo in kuhajo ter v mislih načrtujejo svojo sanjsko poroko. JA, PA KAJ ŠE!?!?

Resnica o ženskah še nikoli ni bila tako zabavna, kot v tej komediji. Barbi se šali na lasten račun, brez dlake na jeziku ruši stereotipe in pove čisto vse!

Komičarka Barbi Šov: \”\”Nisem zmešana. Ženska sem!\”\”

Vabljeni, da se ji pridružite na njeni poti in se od srca nasmejite.

Prodaja vstopnic za predstavo Barbi šov: Na www.eventim.si, PETROL, POŠTA, OMV in v Mestnem gledališču PTUJ

Veselimo se vašega obiska.

Vstopnice lahko rezervirate ali kupite vsak delavnik od 9. do 13. ure, ob sredah do 17. ure ter uro pred predstavo,

v pisarni Mestnega gledališča Ptuj na Murkovi ulici. Mestno gledališče Ptuj Slovenski trg 13 2250 Ptuj Tel:+386 2 749 32 50 www.mgp.si

14. 3. 2019

Avtor

Administrator